Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Office&Go Pro

Gepubliceerd op 29/06/2015 in Oplossingen & diensten

Office&Go Pro

Moet uw onderneming de klok rond kunnen rekenen op betrouwbare telecom- en ICT-diensten? Een betrouwbare partner die de continuïteit kan garanderen, is alvast geen overbodige luxe.

Uw bedrijfsnetwerk is onmisbaar voor uw business. Proximus biedt daarom aan bedrijven Office&Go Pro, een compleet pakket voor de ondersteuning van uw internetverbinding, ICT en communicatie. Deze oplossing omvat een vast IP-adres dat heel wat professionele mogelijkheden biedt zoals het consulteren van de bedrijfsgegevens op afstand op ieder moment vanaf ieder gewenste terminal. Dankzij de servicegaranties bent u er zeker van dat u altijd kunt werken, wat er ook gebeurt. Zo krijgt u 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot een helpdesk exclusief voor professionele klanten.

Snel surfen zonder zorgen
Met Office&Go Pro werkt u op het Proximus-netwerk met snelheden tot 70 Mbps voor downloaden en 10 Mbps voor uploaden. U kunt op die manier comfortabel en zonder vertraging op elke pc online werken met uw bedrijfsgegevens. Verder omvat het pakket ook een modem/router-combinatie. Proximus beheert de router vanop afstand om eventuele problemen snel voor u op te lossen. In de router zit bovendien een firewall ingebouwd voor extra beveiliging. Een ander pluspunt is de wififunctionaliteit in de router, waardoor u ook draadloos op het internet kunt.

Ongestoord zaken doen
Duiken er onverhoopt problemen op met uw telefoon of uw internetverbinding, dan garandeert Proximus binnen de Business SLA een oplossing binnen de vijf uur. Elke oproep naar uw vaste lijn wordt intussen doorgeschakeld naar een mobiel nummer van uw keuze, en u krijgt een gratis USB-modem (3G/4G-verbinding) ter beschikking als uw internetverbinding niet tijdig is hersteld. 

Antwoord op al uw pc- en ICT-vragen
U zit met een klein ICT-probleem? Bij de specialisten van Proximus kunt u altijd terecht met problemen zoals de verbinding van een printer, de configuratie van een modem of e-mailadressen. Als dat nodig is, nemen ze zelfs vanop afstand de controle van uw computer over. Zo hoeft u zelf niet lukraak op zoek te gaan naar een oplossing en kunt meteen doorwerken. Met Office&Go Pro hebt u bovendien recht op een gratis telefonische ondersteuning per maand, met een waarde van 35 euro.

Betere beveiliging
Bij Office&Go zitten ook vijf licenties voor automatische pc back-up. Zo hoeft u daar zelf niet aan te denken en zijn uw bedrijfsgegevens eenvoudig te recupereren in geval van diefstal of een pc crash.

Flexibel werken
Werken op elke locatie is nog gemakkelijker dankzij de gratis 3G/4G simkaart en een gratis volume van 2 MB per maand, zodat u eender waar en wanneer een snelle internetverbinding hebt op uw laptop of tablet.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!