×
×

De vierde Ambassador Day van de NWOW Community

door One magazineNieuws04/06/2015

De vierde Ambassador Day van de NWOW Community
De NWOW Community is opgericht om het Nieuwe Werken (NWOW) in al zijn vormen te promoten. Bedrijven die NWOW invoeren, beoordelen hun medewerkers op resultaten, stimuleren plaats- en tijdsonafhankelijk werken en dragen zorg voor de balans tussen werk- en privéleven.

Dat levert ook iets op: sinds Proximus intern startte met het Nieuwe Werken, zijn de mensen die geregeld thuis werken 24% meer tevreden over hun work-life balans. Team leiders zien bovendien een stijging van de productiviteit met maar liefst 56%.

De NWOW Community organiseerde op 21 april de vierde Ambassador Day. Die richtte zich specifiek op de publieke sector, de zorg- en de onderwijssector. Yves Demaertelaere van de Broeders van Liefde en Alex Van Loon van de Provincie Antwerpen zetten uiteen hoe hun organisatie elk op hun manier NWOW geïntroduceerd heeft. Mét resultaat, want in de scholen van de Broeders van Liefde hebben de leerkrachten nu minder stress en krijgen de leerlingen een betere trajectbegeleiding. In de Provincie Antwerpen kunnen de 1.688 medewerkers meer resultaatgericht werken vanuit flexibele werkplekken, gesteund door een flexibele ICT. Lees het volledige verslag hier.

Meer nieuws over:

  • Overheid
  • New Way of Working (NWOW)
  • Healthcare

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons