Digitale transformatie van 10 Belgische bedrijven op Kanaal Z

Gepubliceerd op 06/05/2021 in Nieuws

Digitale transformatie van 10 Belgische bedrijven op Kanaal Z

10 Belgische bedrijven openen de deuren om hun digitale transformatie in de kijker te zetten. Dit jaar wordt de reeks ‘Z-Digital Transformation’ opgesplitst in twee delen. Bekijk het eerste deel vanaf 08/05/2021 exclusief op Kanaal Z.

In de documentairereeks volgen Kanaal Z en Proximus enkele Belgische bedrijven en organisaties die op de digitale golf sprongen. Hierna alvast enkele klantenverhalen die u in deze nieuwe reeks zal kunnen ontdekken:

1. FOD Pensioenen

De Federale Pensioendienst zet in op de digitalisering van haar dienstverlening, onder meer via MyPension, een belangrijk communicatiekanaal voor de burger met informatie over zijn pensioendossier. Een nieuwe generatie performance management tools wordt aangeboden, met een rol voor AI en machine learning.

2. Familiehulp

Elke thuiszorgkundige van Familiehulp kan zijn werkplanningen, patiëntengegevens … via zijn nieuwe mobiele toestel raadplegen. Proximus en partner A&M zorgen onder andere voor de aanlevering van de toestellen bij 13.000 medewerkers, de volledige personalisering, de security settings, de helpdesk …

3. Armonea

Een vernieuwd SD-WAN-netwerk is de basis voor de verdere digitalisering binnen deze groep van woonzorgcentra, assistentiewoningen en residenties. Dit biedt Armonea een verhoogde veiligheid, flexibiliteit en bedrijfszekerheid. Tegelijk kan Armonea haar dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

In het eerste deel van de reeks komen vijf organisaties en bedrijven aan bod. De documentaire wordt vanaf 8 mei 2021 elk weekend uitgezonden op Kanaal Z. Een heruitzending is gepland in de zomer.

Ontdek hun verhalen en andere uitzendingen van deze documentatiereeks exclusief op Kanaal Z.

Bekijk de reeks Nieuw venster

Benieuwd hoe Proximus u kan helpen met uw digitale transformatie?

Ontdek er alles over

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One