Proximus is Microsoft Country Partner of the Year 2019

Gepubliceerd op 14/06/2019 in Nieuws

Proximus is Microsoft Country Partner of the Year 2019

Proximus wint met zijn ICT-ecosysteem de ‘Microsoft Country Partner of the Year Award 2019’ voor België. Het bedrijf werd geëerd voor zijn innovatie en implementatie van klantenoplossingen gebaseerd op Microsoft-technologie.

Deze onderscheiding erkent onze inspanningen om innovatieve oplossingen aan te bieden, op basis van Microsoft-technologie, die klanten helpen hun digitale transformatie te realiseren. We hebben op alle fronten hard gewerkt om deze award te verdienen. Ons ICT-ecosysteem is een zeer sterke partner voor Microsoft en dit is echt een prestatie van het hele team.

Oplossingen voor digitale transformatie

We hebben duizenden Microsoft Office 365 seats verkocht via Proximus en ClearMedia, we hebben veel klanten geholpen met telefonie via Skype for Business, en we begeleiden hen nu op hun weg naar intelligente communicatie met Microsoft Teams.

We hebben de werkomgeving van veel klanten beveiligd met de Enterprise Mobility & Security-oplossing van Microsoft, we hebben meerdere eindgebruikers gemigreerd naar Windows 10 dankzij SpearIT, en we hebben Proximus Azure Services gelanceerd om klanten naar de publieke cloud te begeleiden. Codit automatiseerde heel veel klantenprocessen door gebruik te maken van de mogelijkheden van het Azure PaaS-systeem...

Proximus legt een opmerkelijke expertise en innovatie aan de dag om klanten te helpen méér te bereiken.

Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercia Partner, Microsoft Corp.

Doeltreffende samenwerking

De Microsoft Country Partner of the Year Awards zijn een eerbetoon aan partners op nationaal niveau die het afgelopen jaar uitblonken in het leveren van Microsoft-oplossingen aan uiteenlopende klanten. Deze prijs erkent het vermogen van Proximus en zijn ICT-ecosysteem om doeltreffend samen te werken met zijn lokale Microsoft-partner en tegelijk merkbaar te innoveren, economische impact uit te oefenen, de klantentevredenheid te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken.

“Het is voor ons een eer om het Belgische Proximus te erkennen als Microsoft Country Partner of the Year”, aldus Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “Proximus en zijn ICT-ecosysteem hebben zich onderscheiden als een voorbeeldige partner die opmerkelijke expertise en innovatie aan de dag legt om klanten te helpen méér te bereiken.”

Er werden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën en de winnaars werden gekozen uit meer dan 2.900 deelnemers uit 115 landen wereldwijd. Proximus werd erkend voor het leveren van voortreffelijke oplossingen en diensten en voor de uitstekende samenwerking met het filiaal in België.

Microsoft kondigt de winnaars en finalisten aan van de 2019 Partner of the Year Award 2019.

Bekijk de winnaars

Experts

Onze experten houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT professionals.

Andere artikels van Experts