×
×

Merelbeke gaat voor upgrade met PubliLink Explore

Gepubliceerd op 17/09/2014 in Klantenverhalen

Merelbeke gaat voor upgrade met PubliLink Explore

De gemeente Merelbeke besliste het gemeentelijk netwerk te upgraden. De keuze viel op PubliLink Explore, het dienstenplatform van Belgacom.

Het convergente dienstenplatform PubliLink Explore is een godsgeschenk voor openbare diensten: beveiligde connectiviteit, makkelijke consultatie van databanken (vb. RR of KSZ), interactie met de interne organisatie, met andere overheidsinstellingen, met burgers en bedrijven, … Het platform wordt vandaag reeds benut door tal van Vlaamse en Waalse besturen.

Merelbeke
Hun voorbeeld wordt nu gevolgd door Merelbeke. De verschillende diensten op de gemeentelijke site zullen er na de migratie beschikken over hogere bandbreedtes en een beveiligde internettoegang. In de nabije toekomst zullen nog andere sites worden aangesloten op deze gemeentelijke VPN.

Met PubliLink Explore verzekert de gemeente Merelbeke zich, net zoals haar collega-gemeenten, van een modern, convergent en beheerd netwerk met tal van extra diensten en uitbreidingsmogelijkheden. Ideaal voor nu en voor de verdere toekomst.

Meer info?

Meer weten over de voorwaarden van dit aanbod zodat u deze dienst ook in een publieke ruimte kunt activeren? Stuur een e-mail naar business@proximus.com of vraag uw Account Manager om alle nodige info.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!