×
×

Merelbeke gaat voor upgrade met PubliLink Explore

door One magazineKlanten aan het woord17/09/2014

Merelbeke gaat voor upgrade met PubliLink Explore
De gemeente Merelbeke besliste het gemeentelijk netwerk te upgraden. De keuze viel op PubliLink Explore, het dienstenplatform van Belgacom.

Het convergente dienstenplatform PubliLink Explore is een godsgeschenk voor openbare diensten: beveiligde connectiviteit, makkelijke consultatie van databanken (vb. RR of KSZ), interactie met de interne organisatie, met andere overheidsinstellingen, met burgers en bedrijven, … Het platform wordt vandaag reeds benut door tal van Vlaamse en Waalse besturen.

Merelbeke
Hun voorbeeld wordt nu gevolgd door Merelbeke. De verschillende diensten op de gemeentelijke site zullen er na de migratie beschikken over hogere bandbreedtes en een beveiligde internettoegang. In de nabije toekomst zullen nog andere sites worden aangesloten op deze gemeentelijke VPN.

Met PubliLink Explore verzekert de gemeente Merelbeke zich, net zoals haar collega-gemeenten, van een modern, convergent en beheerd netwerk met tal van extra diensten en uitbreidingsmogelijkheden. Ideaal voor nu en voor de verdere toekomst.

Meer info?

Meer weten over de voorwaarden van dit aanbod zodat u deze dienst ook in een publieke ruimte kunt activeren? Stuur een e-mail naar business@proximus.com of vraag uw Account Manager om alle nodige info.

Meer nieuws over:

  • PubliLink Explore
  • VPN

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

PubliLink Explore

One magazine

PubliLink Explore
Open wifi

One magazine

Open wifi

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons