Creëer onvergetelijke ervaringen voor je publiek

Gepubliceerd op 14/05/2020 in Sectoren

Creëer onvergetelijke ervaringen voor je publiek

Maak de bezoekerservaring van uw locatie future proof en verhoog retentie. Leg publieksdata vast en begeleid uw bezoekers naar en binnen uw locatie om hen te laten genieten van een vlekkeloze ervaring: van eetlocaties tot plattegronden en informatie over evenementen op schermen of rechtstreeks op de smartphones van bezoekers.

In 2019 investeerde 52,6% van de evenementprofessionals meer in evenemententechnologie dan het jaar ervoor

Spaceo Technologies

De beste weg naar uw locatie

Geen vlottere manier om een evenement te organiseren wanneer de verkeersstroom voorspelbaar is. Onze Mobiliteitsoplossing stuurt in-app voorspellingen over het verkeer en begeleidt uw bezoekers dankzij slimme parkeersensoren naar de juiste parkeerplaats.

Volgens 39% van de eventprofessionals is de betrokkenheid van de deelnemers hét cruciale element van een live-evenement

EventMB, 2019

Optimaliseer de ervaring van uw publiek

Analyseer bewegingspatronen van uw publiek, voorspel wachttijd in wachtrijen en optimaliseer de ervaring van uw bezoekers. Gegevens van guest-wifi, Crowd Mobile-analyse en bezoekersanalyse zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Beheer uw optimale publiekservaring op afstand

Begeleid uw bezoekers op uw locatie

Verkeersvoorspellingen, kassa's, toiletten, drank- of eetkraampjes: uw bezoeker wil geen tijd verliezen met het zoeken naar een van uw diensten. Digital Signage op uw locatie voegt een wow-factor toe en verbetert tegelijkertijd een vlekkeloze ervaring tijdens uw evenement.

Bied on-demand content aan op uw locatie

Klantverhaal: Pairi Daiza

Pairi Daiza, verkozen tot de beste dierentuin van Europa, biedt een onvergetelijk verblijf in het hart van het park, met een geweldige tv-ervaring en on-demand content.

Pairi Daiza verbeterde de bezoekerservaring.

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team