Nieuwe perspectieven voor John Martin, CEO van Martin’s Hotels

Gepubliceerd op 07/10/2016 in Inspireren

Nieuwe perspectieven voor John Martin, CEO van Martin’s Hotels

Al meer dan 35 jaar leidt John Charles Martin zijn Martin’s Hotels. Naast sympathieke CEO is John Martin ook een fervent natuurliefhebber. Het mag dan ook niet verbazen dat hij Moeder Natuur als zijn grootste inspiratie noemt.

Aan de oevers van het meer

Tijdens een wandeling langs het meer in Genval besefte ik dat de volgende generaties niet meer van dit meer zullen genieten als het zo verder gaat met het milieu. Onze ecologische voetafdruk is belangrijk voor mij, we mogen nu als eerste en enige hotelketen in België het strenge EMAS-milieucertificaat, evenals het ISO 14001 milieucertificaat dragen.

Sterke sprekers

Ik ben een fervente liefhebber van de TED-talks (www.ted.com) en verslind ze allemaal op YouTube. Ze verrassen en bieden telkens een nieuw inzicht, wat helpt om een open geest te bewaren. Verder volg ik al het nieuws uit de hotelsector op de voet via gespecialiseerde websites als hvs.com of bighospitality.co.uk.

De jeugd van tegenwoordig

Mijn zoon en dochter zijn mijn grootste inspiratiebron. Ze zijn niet verbonden aan onze hotelketen, maar toch neem ik hen graag mee naar conferenties. Die bespreken we dan achteraf uitvoerig. Zij hebben een verfrissende blik op de dingen. Daardoor bekijken ze veel van onze projecten helemaal anders.
 
Wilt u zelf u tips delen?
Mail uw contactgegevens naar  perspectief@proximus.com

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief