Distributie-optimalisatie

Gepubliceerd op 15/04/2020 in Sectoren

Voorspel wanneer een vrachtwagen aankomt om een laadperron in te plannen. Volg huidige en vroegere verkeersstromen op om mobiliteitsgedrag te voorspellen en uw processtromen aan te passen. Zorg voor gemakkelijke en real-time communicatie tussen chauffeur en dispatchers. Ontvang route-updates, synchroniseer ETA's en stuur sms-berichten om de bestuurder te informeren.

Distributie-optimalisatie

Optimalisatie van distributie en logistiek

Elke seconde telt in een branche waar alles aan verandering onderhevig is. Daarom kan voorspelbaarheid van transport en logistiek het verschil maken.

Het kennen van de geschatte aankomsttijd (ETA) van de vrachtwagens die aankomen aan de geconnecteerd terminals is een onmisbare bron van gegevens. Real-time informatie over chauffeurs, voertuigen, assets en een communicatieplatform voor chauffeurs en dispatchers?

Krijg inzicht in het waar, wat en hoe van uw transport en beheers de volatiliteit ervan door één centraal platform te gebruiken.

Truckmeister

Wat als u uw chauffeur langs zijn route zou kunnen begeleiden? Dit maakt zijn rit sneller en veiliger terwijl u het verkeer opvolgt. Dispatching kan bestemmings- en route-updates verzenden om het transport van goederen een stuk soepeler te laten verlopen.

  • Integreer Truckmeister met uw dispatching service
  • Maak de route van uw chauffeur zo veilig en comfortabel mogelijk dankzij de real-time verkeersinformatie.

Ontdek hoe u het werk van uw chauffeur sneller en veiliger kunt maken

Logistics platform

Logistiek kan overweldigend worden en door de huidige verkeerssituaties lijkt het een enorme uitdaging om de juiste maatregelen te nemen. Snelle en grondige besluitvorming op basis van data zorgt ervoor dat u uw concurrentie voor bent en uw internationale voetafdruk kunt vergroten.

Krijg een duidelijk en real-time beeld van chauffeurs, voertuigen, assets, aandachtspunten en verkeersinformatie van hoge kwaliteit.

Ontdek uw logistiek platform en onderneem actie op basis van real-time informatie

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team