De connected manufacturer

Gepubliceerd op 15/04/2020 in Sectoren

Connectiviteit op het gebied van Industrie 4.0 is uiterst cruciaal en ondersteunt een ‘always-on’ en betrouwbare productie.

De connected manufacturer

Always-on connected manufacturer

Elke minuut van productiestilstand kost geld. Hoe kunt u ongeplande uitvaltijd vermijden en er zeker van zijn dat uw productieprocessen soepel verlopen? Koppel assets aan processen, systemen en mensen.

Bedrijven rapporteren gemiddeld 10-12 procent winst op gebieden als productie-output, fabrieksgebruik en arbeidsproductiviteit nadat ze hebben geïnvesteerd in smart factory initiatieven.

Deloitte

Als connected manufacturer vertrouwt u op moderne bedrijfsprocessen en innovatieve Industrie 4.0-concepten. Dit vereist:

  1. Snelle gegevensoverdracht met lagelatency
  2. Bedrijfscontinuïteit via gegevensredundantie
  3. Sterke gegevensbeveiliging

Hoge bandbreedte en lage latentie verhogen uw productiviteit, of u nu pas aan uw IoT-reis begint of al investeert in artificiële intelligentie zoals machine learning, deep learning, enz.

Onze technische staf kan nu overal in ons nieuwe gebouw met onze leveranciers communiceren.

Martijn Mennen CIO Agristo

Meer over Agristo

1. Snelle gegevensoverdracht met lage latentie

Vertrouw op een beveiligd privé-netwerk dat snelle connectiviteit garandeert. De industrie 4.0 manufacturer verzamelt een enorme hoeveelheid gegevens om nuttige inzichten te genereren en de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van operationele activiteiten te verbeteren.

Zet u de eerste stap naar een digitaal bevoorradingsnetwerk? Optical Fiber, Campus network of SDx infrastructure hoge bandbreedte en lage latentie garanderen.

Klantenverhalen

VPK Packaging gebruikt fiber om hun gecentraliseerd ICT model te ondersteunen

Bij VPK Packaging worden alle applicaties ter ondersteuning van hun business processen, zoals salesordering, de productieplanning en de optimalisatie van het transport gestuurd vanuit een centraal ICT model. Om alles feilloos te laten werken, hebben zij gekozen voor de implementatie van glasvezel.

Volvo

Volvo Cars koos voor Fiber en verzekerde zijn toekomst door een snelle orderplaatsing en leveringsgarantie. Ze kunnen zich richten op strategie, terwijl IT zich richt op implementatie en een vlekkeloze werking van glasvezel.

We kunnen er nu zeker van zijn dat onze bandbreedte meegroeit met ons assortiment.

Marc Scheir, Volvo Cars

Waarom Volvo Cars voor fiber kiest

2. Bedrijfsflexibiliteit door aanpasbare gegevensopslag

De keuze om uw applicaties op locatie of in de cloud te hosten, wordt vaak gemaakt afhankelijk van hun kriticiteit.

Uitdagingen op het gebied van digitale transformatie bij manufacturing zullen een zeer grote impact hebben op de evolutie van uw belangrijkste ERP-apps (zoals SAP HANA).

Proximus heeft mogelijkheden om u een reeks oplossingen te bieden, van on-premise tot public cloud en ook hybride cloud-oplossingen, die het beste van twee werelden bieden. Dit biedt u de flexibiliteit om indien nodig apps van on-premise naar de cloud te verplaatsen.

Ontdek hoe u kostbare downtime vermijdt

3. Sterke data security

Cyberaanvallen veroorzaken gigantische productie- en financiële verliezen. Als connected manufacturer bent u kwetsbaar voor aanvallen op uw systemen.

Beveilig uw bedrijf en het hele productieproces door:

  • Onbewerkte gegevens te verzamelen en te analyseren in één centraal systeem voor alle IT-systemen
  • Snel te reageren op bekende en onbekende bedreigingen.
  • Vroegtijdig geavanceerde en opkomende aanvallen te detecteren

Stel uw proactieve beveiliging in

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team