×
×

Alles naar IP

Gepubliceerd op 19/05/2015 in Tech, tips & trics

Alles naar IP

Proximus wil nummer 1 blijven op de telecommarkt en gaat de komende jaren voor een strategische netwerkevolutie. Reden: nieuwe businessoplossingen brengen een exponentiële groei van het dataverkeer met zich mee en nopen tot steeds meer bandbreedte.

Proximus wil zijn klanten straks een netwerk aanbieden dat op alle nieuwe ontwikkelingen is berekend. Daarom werd besloten tot een grootschalige investering in een “all IP” network. Dit moet voor de klanten resulteren in extra mogelijkheden en een eenvoudiger gebruik. De transitie verloopt gefaseerd en behelst onder meer een geleidelijke afvloeiing van verouderde technologieën en een duizendtal switches.

Naadloze migratie

De klanten worden vooraf op de hoogte gebracht van de werken aan het netwerk. Voor de meeste van hen verloopt de migratie naadloos. Bij minder dan 1% van de klanten zal Proximus ter plaatse werken uitvoeren. Serviceonderbrekingen blijven tot een minimum beperkt. Aan het einde van de rit houdt de klant er extra netwerkdiensten aan over (convergentie, netwerk performances).        

Meer info?

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw accountmanager.

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!