×
×

“No margin of error for punctual deliveries”

Gepubliceerd op 27/06/2017 in Klantenverhalen

“No margin of error for punctual deliveries”

Maison Amoroso levert verse groenten en fruit aan groothandelaren en supermarkten. Het bedrijf wisselt in real time info uit over bijvoorbeeld het tijdstip van levering. Een 100% beschikbaarheid van de dataverbinding is hierbij essentieel.

Sinds een goede tien jaar is het gebruik van technologie onontbeerlijk in onze branche”, zegt Geoffrey Dubuisson, Quality Manager Commercial Relationship bij Maison Amoroso. “Communicatie met klanten en leveranciers verloopt voornamelijk via ons portaal en via e-mail.”

Maison Amoroso ontwikkelde haar eigen portaal en heeft drie vestigingen – Brussel, Marcinelle en Péronnes-lez-Binche – die werken op het systeem. “De constante beschikbaarheid van de toepassingen is essentieel voor onze business. Overdag communiceren we met klanten en partners, ’s nachts moeten we de bestellingen voor de dag nadien klaarzetten.” Via het portaal bezorgt Maison Amoroso de klanten in real time statusinformatie over bestellingen en leveringen.

Redundante internetverbinding

De klanten verwachten hun leveringen heel stipt. Leverbetrouwbaarheid is hierbij essentieel. “Wanneer een van onze vrachtwagens te laat zou aankomen bij een retailer, is de kans groot dat die de levering niet meer aanneemt.” Er is dus geen ruimte voor fouten. Om de beschikbaarheid van de systemen te garanderen, heeft Maison Amoroso de nodige maatregelen genomen. Zo zijn bij alle vestigingen de internetverbindingen redundant uitgevoerd.

Mobiele hulplijn

Met Mobile Back-up beschikt Maison Amoroso over een extra hulplijn. Wanneer de bestaande dataverbinding zou wegvallen, schakelt Mobile Back-up meteen over op een mobiele connectie. Zo blijven applicaties en data altijd operationeel – zonder beperking op het gebruikte mobiele datavolume – tot de vaste verbinding is hersteld. “Mobile Back-up biedt ons voor honderd procent gemoedsrust”, zegt Geoffrey Dubuisson. Tot nog toe moest Maison Amoroso maar één keer op Mobile Back-up terugvallen. “Dankzij de mobiele verbinding bleven alle toepassingen beschikbaar. Onze klanten hebben niets gemerkt.”

Waar u met Mobile Back-up op terugvalt
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van data en applicaties
  • Ononderbroken dienstverlening aan klanten
  • Uniek aanspreekpunt voor alle connectiviteit

Maison Amoroso is gespecialiseerd in de import van verse groenten en fruit uit Italië, Frankrijk en Spanje. Het bedrijf verkoopt aan groothandelaren en supermarkten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf telt 25 medewerkers.

Bent u benieuwd?

Neem contact op met uw accountmanager of lees meer over Mobile Back-up!

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!