Uitreiking Innovatieprijzen

Gepubliceerd op 11/03/2016 in Tech, tips & trics

Uitreiking Innovatieprijzen

Sinds vorig jaar levert HB-plus, een tijdelijke handelsvereniging van Proximus en HP Enterprise, een waaier van innoverende end-to-end ICT-diensten aan de Vlaamse overheid, de provinciale en de lokale besturen. Op 17 maart, tijdens het Hb-plus Lentefestival, kunt u kennismaken met alle diensten en komt u te weten wie in de Innovatieprijzen valt.

Onder de dienstverlening van HB-plus vallen netwerkdiensten, datacenterdiensten, werkplekdiensten en uiteenlopende grotere projecten. Op 17 maart krijgt u een unieke kans om kennis te maken met al die mogelijkheden. Tijdens het Lentefestival stelt HB-plus zijn dienstverlening en zijn medewerkers aan u voor via een 12-tal standen. U kunt er kennismaken met vakspecialisten, vragen stellen en contacten leggen. Gastspreker is Saskia Van Uffelen, Digital Champion van België en CEO van Ericsson Belux, die haar visie op de digitalisering met u zal delen.

Het hoogtepunt van dit event is de prijsuitreiking van de Innovatieprijzen 2016. De winnaars in de drie categorieën Burgergerichtheid, Digitaal Geïnspireerd en Start-up worden die dag bekendgemaakt. Denk eraan: ook u kunt nog een ICT-project voor deze competitie indienen tot 1 maart 2016.

Meer info? 

U vindt alle informatie op de webstie van HB-plus, waar u zich ook kunt inschrijven voor het event.

Voel u vrij om ook onze datacenter pagina te lezen voor meer informatie

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team