Hoe garandeert u kwalitatief transport van diepvriesvoeding?

Gepubliceerd op 12/12/2019 in Klantenverhalen

Hoe garandeert u kwalitatief transport van diepvriesvoeding?

Hoe bewijst u als producent van diepvriesproducten dat u uw voedsel kwaliteitsvol vervoert? Het antwoord: met een slimme track & trace-oplossing die het transport monitort.

Voedseltransport: een gevaarlijke business

Verontreinigd en besmet voedsel. Zieke consumenten. Voedingsproducten die omwille van gevaar voor de volksgezondheid massaal uit de supermarkten gehaald worden. Uw bedrijf in het oog van een mediastorm. U mag er niet aan denken dat dit ooit met u gebeurt. Want het is nefast voor uw imago en reputatie en staat – op zijn minst – garant voor een dip in uw omzet en winst.

Ontdek hoe IoT u als producent sterker maakt

Alles over IoT

Bent u klaar voor Internet of Things?

Download de startersgids

Realtime tracking en monitoring

Het transport van uw voedingsproducten is een van de meest kwetsbare schakels in de koudeketen. Hoe u die kwetsbaarheid verandert in een sterkte? Met sensoren die in de koelwagens in realtime de temperatuur, vochtigheid en andere parameters van uw lading monitoren, registreren en doorsturen.

Geef uw partners ijzersterke garanties

Dankzij track & trace-oplossingen met sensoren garandeert u dat het transport van uw voedingsproducten veilig en kwaliteitsvol gebeurt. En wint u het vertrouwen van uw partners in de keten.

Sensoren tonen aan dat uw transport altijd in de juiste omstandigheden gebeurt.

Ze bewijzen dat met realtime-rapporten.

Dankzij de monitoring geven uw afnemers wereldwijd aanvaarde en door onafhankelijke partijen bevestigde garanties dat de kwaliteit van uw transport en de veiligheid van uw voeding top is.

Track & trace is een Internet of Things-oplossing volledig op maat van uw bedrijf die uw vervoerproces transparanter, efficiënter en betrouwbaarder maakt. U integreert ze snel en makkelijk in uw bestaande systemen. Het resultaat: 1 register met trackinggegevens dat u met al uw partners deelt.

Blijf voorop met de Proximus Accelerators
Codit
ontwikkelt toonaangevende oplossingen die steunen op integratie met Azure om uw business met klanten, medewerkers, leveranciers, partners en volgers te ondersteunen.

www.codit.eu

Blijf voorop met de Proximus Accelerators.

Zoek mijn ideale partner

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One