Nieuwe perspectieven voor Geneviève Le Clercq, CEO van KEWLOX

Gepubliceerd op 01/06/2017 in Inspireren

Nieuwe perspectieven voor Geneviève Le Clercq, CEO van KEWLOX

Al meer dan vijftig jaar inspireert het Belgische familiebedrijf Kewlox slimme consumenten met zijn oneindig moduleerbare meubelen. Nu Geneviève Le Clercq sinds kort samen met haar man de leiding heeft overgenomen, zijn wij benieuwd naar wat haar inspireert.

La douce France

“Met alles wat op me afkomt, heb ik af en toe tijd nodig om weer op adem te komen. Dat doe ik in de Provence. Al vijftig jaar lang trekken we er elke zomer opnieuw naar toe met het hele gezin. Ik kom er tot rust, kan er herbronnen en maak er tijd voor mijn gezin, en zij voor mij.”  

Pakjes uit China 

“Ik ben moeder van vier kinderen tussen de 11 en de 24. En allemaal zijn ze op hun eigen manier bezig met digitalisering. Mijn jongste is helemaal into vlogs, terwijl mijn oudsten niet genoeg kan krijgen van TEDx en strategieën op sociale media. En allen zijn het verwoede online shoppers. Heel regelmatig komt er hier een pakje uit China aan. Zonder hen was ik nooit zo op de hoogte geweest van de digitale transformatie.”

2008

“2008 was voor mij een kanteljaar. Ik verliet de grote groep Arcelor Mittal, maar het was ook het toppunt van de crisis. Overal rondom mij merkte ik dat zelfstandigen en ondernemers elkaar begonnen te ondersteunen en organisaties, seminaries, workshops enz. begonnen te organiseren. Zo is de crisis een inspiratie geworden voor velen en voor mezelf om opnieuw te beginnen en het anders te doen.”

Wilt u zelf uw tips delen? Mail uw contactgegevens naar perspectief@proximus.com

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief