×
×

Nieuwe Kanaal Z-reeks over digitale transformatie bij Belgische bedrijven

Gepubliceerd op 29/03/2018 in Nieuws

Nieuwe Kanaal Z-reeks over digitale transformatie bij Belgische bedrijven

Kanaal Z introduceert opnieuw een tiendelige documentairereeks over de invloed van de digitale vloedgolf op het Belgische bedrijfsleven. Bekijk hoe ondernemers uit ons land omspringen met allerhande nieuwe technologieën.

Kanaal Z biedt de unieke kans om een blik te werpen op de digitalisering van de Belgische bedrijven. IoT, artificiële intelligentie, smart data – het zijn geen sprookjes meer. Nieuwe technologie overspoelt de markt en opent deuren waar lang slechts over gedroomd werd.

De nieuwe documentairereeks ‘Z-Digital Transformation’ verhaalt de digitale transformatie van de bedrijfswereld vanuit het standpunt van de Belgische ondernemer. Hoe ervaren zij deze nood aan digitalisering en automatisering? Welke keuzes moeten ze daarom maken? Wat zijn de onmiddellijke gevolgen? Ontdek het in deze tiendelige reeks elke week exclusief te zien op Kanaal Z vanaf 17 maart.

Kanaal Z informeerde hun kijkers eerder al met dergelijke projecten. Vorig jaar lanceerden zij nog een documentairereeks over 'Smart Cities', vandaag kijken zij met ‘Z-Digital Transformation’ naar de intrede van nieuwe technologieën in de bedrijfswereld.

Bekijk alle afleveringen hier

Hieronder alvast een lijst van de bedrijven wiens verhaal Kanaal Z in deze nieuwe reeks aan het woord zal laten:
  1. Eureka Leuven – ICT ten dienste van kinderen met lees-en leerproblemen.
  2. Stad Hasselt – Virtueel verkeerscentrum als daadwerkelijke toepassing (met B-mobile).
  3. Brussels Expo – Van collaboration tools tot de uitbouw van servicemodellen naar standhouders en bezoekersevents en concerten.
  4. Proximus case – De digitale werkplek; veranderingen in management en  change management en adoptie door medewerkers
  5. Stad Dendermonde – Meten is weten dankzij Proximus Analytics – ook voor lokale besturen een zegen om met betere kennis van zaken beheer en beleid te mogen aansturen.
  6. Veldeman Bedding – Digitale transformatie doorheen organisatie en productie van een familiebedrijf met wereldfaam. Of hoe ICT met een Belgische footprint doordringt tot de Aziatische markt.
  7. NxtPort Antwerpen – Haven en havenbedrijven werken binnen hun eigen eco–systeem met een API platform. Snelle interactie en uitwisseling van informatie doorheen de processen bij diverse havenactiviteiten dankzij Enco Platform van Proximus.
  8. BNP Paribas – Inzet ICT doorheen de organisatie en vertaald in diensten- en productenaanbod. Met oog voor de flagship en Be Connected filialen van de toekomst. Data als onderbouw; het nieuwe goud in bankwezen.
  9. Chirec – De nieuwe zorgcampus in de Brusselse rand. ICT als hefboom in een innovatieve zorgomgeving.
  10. AD Delhaize – Winkelpunt Merbraine – Ook met gedegen partners zorgt Proximus ervoor de bevoorrechte partner te mogen zijn voor projecten. Een nieuw winkelpunt dat met de juiste ICT tools is voorzien op de toekomst.

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!