Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Internationaal netwerk à la carte

Gepubliceerd op 10/07/2015 in Tech, tips & trics

Internationaal netwerk à la carte

Hebt u ook vestigingen in het buitenland en bent u op zoek naar een veilig en betrouwbaar netwerk om al uw locaties te verbinden? Kies zelf uw bandbreedte, technologie … voor een netwerk op maat.

Het Explore-netwerk van Proximus is een privaat netwerk dat in heel België beschikbaar is. Het verbindt verschillende bedrijfssites en medewerkers met elkaar via een privénetwerk. Ondernemingen met een hoofdkan- toor in België kunnen niet alleen hun Belgische vestigingen maar ook buitenlandse bedrijfslocaties met elkaar verbinden. Zo beschikt u over één netwerk. Daarvoor zijn samenwerkingen opgezet met verschillende nationale en internationale partners zoals Telindus Telecom uit Luxemburg, BICS … Het netwerk is quasi wereldwijd beschikbaar via verschillende technologieën.

Maatwerk

Explore International is geen kant-en-klaar product, het is volledig op maat gemaakt van elke klant. U geeft uw behoeften door aan uw accountmanager, die het ide- ale plaatje voor uw bedrijf in elkaar puzzelt. Zo kunt u onder meer kiezen via welke technologie u het liefst wilt werken (fiber, ethernet …) en welke bandbreedte u wilt (van 2 Mbps tot 1 Gbps). Ongeacht welke verbinding u kiest, uw netwerk is continu beveiligd tegen malware dankzij een geïntegreerde firewall in de cloud met filtering én monitoring van uw dataverkeer. Dankzij redundante verbindingen voor back-up is ook de veiligheid van uw gegevens en (multimedia)applicaties gegarandeerd. Via Explore ligt de weg naar de cloud open zodat uw medewerkers van overal vlot kunnen werken, zowel nationaal als internationaal.

Eén aanspreekpunt

Voor al uw commerciële en operationele vragen over uw internationaal netwerk kunt u terecht bij uw eigen accountmanager. U kunt rekenen op een perfecte ondersteuning via de helpdesk die 24/7 bereikbaar is, zowel in België als vanuit het buitenland. Ook de beschikbaarheid is gegarandeerd via een stevige SLA, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende niveaus.

Pluspunten
  • Internationaal privénetwerk met beveiligde toegang
  • Eén SPOC voor volledig netwerk
  • Businesscontinuïteit dankzij de proactieve monitoring
  • Kostenbesparend en flexibel voor een vlotte toevoeging van sites en upgrades

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!