InspireIT: schrijf nu gratis in!

Gepubliceerd op 29/05/2015 in Inspireren

InspireIT: schrijf nu gratis in!

Wilt u een update over de nieuwste ICT & telecom trends? Ontdekken hoe big data uw activiteiten kunnen verrijken? Of bent u benieuwd naar hoe de Peoplesphere ‘CEO of the year’ Miel Horsten het Nieuwe Werken bij ALD Automotive aanpakt? Schrijf nu in en kom gratis naar ‘InspireIT’ op 9 juni in Aula Magna!

Met inspirerende presentaties, praktijkgerichte workshops en klantengetuigenissen stelt Proximus de nieuwste ICT-oplossingen en trends voor. Ze geven een antwoord op deze vijf belangrijke actuele uitdagingen:

1. Businesscontinuïteit

Bij een panne of stroomonderbreking is het belangrijk dat u klanten, medewerkers en leveranciers goed informeert en dat het werk gewoon blijft lopen terwijl u nog steeds bereikbaar bent via vaste en mobiele netwerken.

2. Innovatie en groei

Nieuwe technologieën creëren nieuwe mogelijkheden. Een slimme analyse van big data kan u nieuwe inzichten opleveren. Hierbij is het tevens belangrijk dat uw kostbare digitale gegevens voldoende worden beschermd.

3. Het Nieuwe Werken

Werknemers die van thuis uit werken zijn gemotiveerder en productiever. Flexibel werken is mogelijk dankzij de cloud. Die zorgt ervoor dat werknemers hun documenten altijd en overal en op elk toestel kunnen raadplegen.

4. Efficiënt samenwerken

Altijd en overal kunnen samenwerken verhoogt de efficiëntie. Geen dure verplaatsingskosten of vertragingen meer dankzij oplossingen zoals videoconferencing. Zo optimaliseert u de efficiëntie van uw organisatie.

5. Tevreden klanten

Met een goed en professioneel telefonieplatform bent u steeds bereikbaar voor uw klanten. Naast telefonie kunt u ook met andere media zoals tv, digital signage, video streaming en sms in dialoog treden met uw klanten.
Daarnaast kunt u in de ‘InspireZone’ kennismaken met de partners van Proximus en demonstraties van hun ICT-toepassingen bekijken. Tijdens de lunch en de cocktaildrink hebt u de kans om ook andere klanten te ontmoeten en vragen te stellen aan de experts van Proximus.

Geïnteresseerd in een update van de nieuwste ICT- en telecomoplossingen?

Schrijf u in en kom te weten welke ICT-oplossingen uw bedrijf efficiënter en productiever kunnen maken.

Schrijf u in hier

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team