×
×

Lentefestival HB-plus

Gepubliceerd op 16/02/2016 in Nieuws

Lentefestival HB-plus

Sinds vorig jaar levert HB-plus, een tijdelijke handelsvereniging van Proximus en Hewlett Packard Enterprise, een waaier van innoverende end-to-end ICT-diensten aan de Vlaamse overheid, de provinciale en de lokale besturen.

Onder de dienstverlening van HB-plus vallen netwerkdiensten, datacenterdiensten, werkplekdiensten en uiteenlopende grotere projecten. Op 17 maart krijgt u een unieke kans om kennis te maken met al die mogelijkheden. Tijdens het Lentefestival stelt HB-plus zijn dienstverlening en zijn medewerkers aan u voor via een 12-tal standen. U kunt er kennismaken met vakspecialisten, vragen stellen en contacten leggen. Gastspreker is Saskia Van Uffelen, Digital Champion van België en CEO van Ericsson Belux, die haar visie op de digitalisering met u zal delen.

Het hoogtepunt van dit event is de prijsuitreiking van de Innovatieprijzen 2016. De winnaars in de drie categorieën Burgergerichtheid, Digitaal Geïnspireerd en Start-up worden die dag bekendgemaakt. Denk eraan: ook u kunt nog een ICT-project voor deze competitie indienen tot 1 maart 2016.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!