Veiligheid: een gezamenlijke zorg

Gepubliceerd op 02/11/2020 in Sectoren

Technologie en digitalisering zijn alomtegenwoordig, net als hun bijbehorende risico’s.

Veiligheid: een gezamenlijke zorg

IT wordt steeds invloedrijker in elk onderdeel van uw bedrijf, waardoor het systematisch beheren en bewaken van de beveiliging van uw organisatie steeds complexer is geworden. Door samen te werken met onze meer dan 350 beveiligingsexperts in combinatie met onze SIEM-oplossing (Security Information and Event Management), versterkt u steeds uw veiligheid.

Het voordeel van toegang tot onze ervaren beveiligingsexperten en -oplossingen? U kan zich in alle gemoedsrust focussen op uw business.

Contacteer mij Nieuw venster

74% van organisaties ondervinden hinder van een tekort aan cybersecurity-vaardigheden.

Bron: The life and times of cybersecurity professionals. Research by ESG and ISSA, 2019

Het tekort aan cybersecurity experten in Europa zal naar verwachting oplopen tot 350.000 in 2022.

Bron: (ISC)2

Meer dan 350 security experten houden u veilig

Uw beveiliging verbeteren is een uitdaging: er zijn simpelweg niet genoeg gekwalificeerde mensen. De slimmere aanpak? Concentreer u op een beperkter aantal IT-kernactiviteiten waarvoor u de knowhow binnenshuis houdt en besteedt de rest uit.

Als dienstverlener is Proximus in staat om toptalent aan te trekken door hen opleidingen, een carrièrepad en de kans te bieden om te werken in een uitdagende omgeving voor de grootste Belgische bedrijven.

Door diensten aan meerdere klanten aan te bieden, kan Proximus beveiligingsdiensten voor klanten schalen, innoveren en optimaliseren.

Met onze Managed Security Services draagt u de beveiliging van uw IT-omgeving geheel of gedeeltelijk over aan Proximus.

Meer over Managed Security Services

Beheer van beveiligings- en informatiediensten

Volledig of gedeeltelijk systematisch beheer en bewaking van de beveiliging van een organisatie door een serviceprovider.

Lees het security e-book om meer te leren.

Download het security e-book

Algemene beveiligingsinformatie

Veiligheid garandeer je door de regel van 4 te volgen: je moet aanvallen snel detecteren, snel reageren op incidenten, potentiële inbreuken en meest waarschijnlijke doelen voorspellen en zo aanvallen voorkomen.

Met een goed geconfigureerde Security Information and Event Management (SIEM) app en dashboard wordt een groot deel van de hierboven beschreven cyclus geautomatiseerd. U hebt minder experts nodig terwijl detectie en reactiesnelheid worden verbeterd.

Tijdens testen klikten tussen 19% en 40% van de geadresseerden op een phishing e-mail.

Bron: European Cyber Security Perspectives 2019.

De SIEM-oplossing die verkozen wordt door Proximus is Splunk, het zenuwcentrum van uw volledige security stack. Ontdek ons partnernetwerk, waaronder Davinsi met zijn meer dan 40 Splunk-experten.

Ontmoet onze partners

Ontdek al onze beveiligingsoplossingen zoals GRC (Governance, Risk & Compliance), ons beveiligingsadviesaanbod, ondersteuning van beveiligingsmedewerkers en meer

Ontdek onzebeveiligingsoplossingen

Voor wie?

Steeds meer organisaties zitten in een patstelling: de digitalisering blijft groeien en de afhankelijkheid van digitale technologieën neemt toe. Toch is beveiligingstalent maar beperkt beschikbaar. Door samen te werken met Proximus kan u, als security manager of IT-manager, op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Contacteer mij Nieuw venster

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team