Het hybride belevingscentrum

Gepubliceerd op 02/11/2020 in Sectoren

De filialen van financiële instellingen worden belevingscentra waar de digitale en fysieke beleving naadloos in elkaar overgaan.

Het hybride belevingscentrum

Het filiaal is dood. Lang leve het filiaal!

Klanten zijn veranderd, net als de filialen van financiële instellingen. Niet alleen zijn ze drastisch in aantal afgenomen, degenen die in onze straten nog aanwezig zijn, hebben een serieuze transformatie ondergaan.

En terecht. In deze belevingscentra gaan de digitale en fysieke beleving naadloos in elkaar over. Uw klanten maken tenslotte geen onderscheid tussen hun online of offline ervaringen met u.

Sinds 2008 is het aantal bankfilialen in België gezakt met 40%.

Bron: Febelfin

Maak de intelligente keuze met MyAnalytics

Hoe goed kent u de locaties waar u actief bent? Weet u hoeveel mensen er langskomen? En wanneer?

Proximus MyAnalytics zet mobiele locatiegegevens om in anonieme, gebundelde rapporten. Hierdoor krijgt u een beter zicht op het bezoekersgedrag in een bepaald gebied, kunt u een locatie optimaal benutten en zelfs impact en verkoopcijfers voorspellen.

Het webportaal van Proximus MyAnalytics geeft u rechtstreeks toegang tot Location Analytics, of neem contact met ons op voor rapporten op maat.

Lees alles over Analytics

Ken uw fysieke klanten. Neem een duik in klantprofilering en gebruik deze inzichten om de manier waarop u met uw klanten communiceert te optimaliseren.

Lees het volledige artikel

Terwijl locatie-analyses verwerken wat er rondom uw locatie gebeurt en in-store analyses kijken naar wat er op uw locatie gebeurt (via heatmaps en meer), dan voegen IoT-sensoren nog meer details toe.

Ontdek de mogelijkheden van IoT

Klantenverhaal: de Beobank Pro Centers

In een Beobank Pro Center kunnen medewerkers en klanten - voornamelijk KMO's en zelfstandige ondernemers - elkaar ontmoeten in de meest optimale omstandigheden. Verschillende soorten vergaderruimten zijn uitgerust met geavanceerde videoconferentie- en streamingmogelijkheden die over glasvezel lopen. Deze centra worden ook gebruikt als ruimtes voor coworking en evenementenlocaties.

Ontdek het artikel

video

Aangezien de meeste financiële dienstverleners kantoren of filialen hebben, valt er zeker iets te leren van de retail industrie.

Ontdek nu het retail e-book voor extra inzichten!

Download het retail e-book Nieuw venster

Voor wie?

Als u een channel manager, facility manager of retail manager bent, is de kans groot dat u zich concentreert op het optimaliseren en rationaliseren van uw lokale aanwezigheid. Mobiele locatiegegevens kunnen u helpen de juiste strategische locaties te vinden.

Contacteer mij Nieuw venster

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team