Gerhanko is altijd verbonden dankzij fiber

Gepubliceerd op 16/02/2022 in Klantenverhalen

Tot begin 2020 was het gerechtsdeurwaarderskantoor Gerhanko uit Kortrijk via een VDSL-lijn met de buitenwereld verbonden. Toen werd deze ingeruild voor fiber, tot volle tevredenheid van de gerechtsdeurwaarders.

Gerhanko is altijd verbonden dankzij fiber

Gerhanko is gevestigd in de oude pannenfabriek op een industrieterrein in Kortrijk. Bijna twee jaar geleden werd de site op fiber aangesloten. “Ongeveer al onze communicatie naar buiten toe verloopt tegenwoordig elektronisch, dus wij waren daarin zeker geïnteresseerd”, zegt meester Wouter Libbrecht. “Toen dan ook bleek dat de aansluiting gratis was, is de beslissing eigenlijk zeer snel gevallen.”

Via de uitstekende brandbreedte van Fiber en Remote Desktop kunnen onze nieuwe gerechtsdeurwaarders en hun personeelsleden vanuit hun nieuwe locatie inloggen op onze databases. Voor ons is fiber een een toekomstbestendige oplossing.

Meester Wouter Libbrecht, gerechtsdeurwaarder bij Gerhanko

De kostprijs was zeker niet onbelangrijk, maar er speelden nog andere, bijkomende motieven mee. “Voor ons is dit ook een garantie op de toekomst. Binnenkort worden twee van onze personeelsleden tot nieuwe gerechtsdeurwaarders benoemd en zij zullen gestationeerd worden in twee nieuwe bijkantoren. Via Remote Desktop kunnen zij (en hun nieuwe personeelsleden) vanuit hun nieuwe locatie inloggen op onze databases. Fiber biedt daar natuurlijk een uitstekende bandbreedte voor.”

“Het zijn nieuwe mogelijkheden die enkele jaren geleden allicht een stuk moeilijk te realiseren zouden zijn”, zegt de gerechtsdeurwaarder. “Ik vermoed dat dit zonder fiber toch een stuk minder evident zou geweest zijn.”

Gerechtsdeurwaarderskantoor Gerhanko verenigt negen gerechtsdeurwaarders uit het Kortrijkse en is recent uitgebreid met twee gerechtsdeurwaarders in Ieper en één gerechtsdeurwaarder in Veurne. De geschiedenis van het kantoor gaat meer dan veertig jaar terug.

Voor Outpost, cyber- en game-cafés in Antwerpen, Brussel en Gent, is een snelle, stabiele internetverbinding een absolute levenslijn. Met Fiber lukt dat prima.

Lees hier hun klantenverhaal

Bent u geïnteresseerd in de technologie van de toekomst? Bespreek met een expert de mogelijkheden om uw organisatie op fiber aan te sluiten, of bekijk meteen de beschikbaarheid van fiber in uw buurt.

Meer informatie over fiber

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One