Proximus helpt bedrijven bij de nieuwe manier van werken

Gepubliceerd op 21/05/2015 in Inspireren

Proximus helpt bedrijven bij de nieuwe manier van werken

Engage Packs: totaaloplossing met mobiel toestel en dienstverlening aan een vaste prijs

Vandaag kunnen we in principe overal werken, op kantoor, thuis, bij een klant of onderweg maar voor een succesvolle invoering van het Nieuwe Werken is het inzetten van de juiste technologie en diensten zeer belangrijk. Medewerkers moeten even bereikbaar blijven als voorheen en overal en altijd toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk, applicaties en data. Draadloze technologie in combinatie met mobiele toestellen zoals smartphones, laptops en tablets maken dit mogelijk.  

Een belangrijk element bij het Nieuwe Werken is het zogenaamde BYOD (Bring your own Device) waarbij werknemers hun eigen mobiel toestel (smartphone, laptop of tablet) ook voor en op het werk gebruiken. We merken een verschuiving van BYOD naar Choose your Own device (CYOD) want bedrijven kiezen liever zelf de toestellen die door hun medewerkers gebruikt worden. Een goed beleid rond het beheer van deze toestellen is onmisbaar, maar het vraagt tijd van de bedrijven om dit allemaal te ondersteunen. Door deze zaken uit te besteden kunnen bedrijven beter focussen op hun kernactiviteiten. De Engage Packs van Proximus helpen hen hierbij.

Engage Packs: mobiel toestel en dienstverlening aan een vaste prijs

De Engage Packs bestaan uit een mobiel toestel (smartphone, tablet, of laptop) met de keuze uit verschillende tariefplannen (Comfort, Maxi, Intense en Pro) afhankelijk van het gekozen toestel. De Packs bevatten ook een reeks diensten zoals een helpdesk voor de medewerkers, een security oplossing, en de verzekering, garantie en herstelling van het toestel. Bovendien beheert Proximus de toestellen voor de bedrijven (beveiliging, instellingen, configuraties,…) via een centraal platform. Het standaardpakket kan ook uitgebreid worden met extra communicatie- en collaboratiemogelijkheden, applicaties en mobiele connectiviteit. De Engage Packs zijn beschikbaar vanaf 29,5 euro per maand.

Focus op wat voor het bedrijf echt belangrijk is

Proximus biedt de Engage Packs aan in samenwerking met Hewlett-Packard Belgium bvba die instaat voor de centrale helpdesk. Medewerkers kunnen de helpdesk zeven dagen, op zeven de klok rond bereiken. Bedrijven hoeven zich niet meer te bekommeren over de technische rompslomp als medewerkers een vraag of probleem hebben met hun toestel: de centrale helpdesk lost dit op. 

Transparant kostenbeheer, efficiëntie en tevreden medewerkers

Door in te stappen in een huurmodel met een vast maandelijks budget en een eenvoudige integratie in de bestaande IT-infrastructuur, kunnen bedrijven hun kosten goed beheren. De Engage Packs verhogen ook de efficiëntie en de tevredenheid van de medewerkers omdat ze de keuze hebben uit de nieuwste toestellen en flexibel kunnen werken.

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team