Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Maak uw hoofd leeg

Gepubliceerd op 16/11/2015 in Tech, tips & trics

Maak uw hoofd leeg

Met Braintoss op uw Apple Watch spreekt of typt u snel een boodschap in of neemt u een foto van iets dat u niet mag vergeten. De app stuurt de info in één klik door naar uw mailbox.

Tijdens een gemiddelde werkdag verzamelen we hopen taken die we binnenkort moeten doen en zaken die we niet mogen vergeten. Door die ergens neer te schrijven helpt u om uw hoofd leeg te maken, een gerust gemoed te krijgen en u beter te concentreren op andere zaken.

De app Braintoss werkt als een nieuwe generatie van memorecorder. De iPhone-versie van deze app laat toe om met een enkele klik een boodschap in te spreken, een foto te nemen of een bericht in te typen. Dat komt dan automatisch in uw inbox terecht en zo op uw to-dolijst. Braintoss is ook compatibel met Apple Watch, zodat u zelfs uw telefoon niet hoeft boven te halen om snel iets te noteren. De app probeert tegelijk ook om de gesproken tekst en de letters op een foto automatisch om te zetten in tekst, zodat u de berichten eenvoudig en snel terug kunt vinden. Momenteel wordt ook de Android-versie uitgewerkt.

David Allen, schrijver van managementklassieker ‘Getting Things Done’, tweette over Braintoss: “Just got best capture tool I’ve found for iPhone. Braintoss.com, smartly simple design by 10yr GTDer.”

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!