×
×

Dovy verbindt vestigingen via glasvezel

Gepubliceerd op 20/04/2016 in Klantenverhalen

Dovy verbindt vestigingen via glasvezel

Dovy Keukens ontstond in 1980 en is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 300 medewerkers en een omzet van 59 miljoen euro. De hoofdzetel met fabriek van 37.000 m2 bevindt zich in Roeselare. Daarnaast zijn er nog een twintigtal toonzalen.

Dovy Keukens werd in zijn werking met de verschillende vestigingen geconfronteerd met te trage internetverbindingen en synchronisatieproblemen in de uitvoering van keukenorders. Keukenplannen en bijbehorende aanpassingen zijn nu eenmaal zware technische bestanden, aldus oprichter en zaakvoerder Donald Muylle. Om dat probleem aan te pakken koos Dovy voor de glasvezeloplossing. Niet enkel om meer snelheid en volume te kunnen verzenden naar de verschillende toonzalen, maar ook naar de vertegenwoordigers op de baan. Zo worden de toonzalen nu permanent digitaal opgevolgd.

Vroeger kon dit maar om de 5 minuten met soms uitval- en verzendingsproblemen en met een synchronisatie pas na een uur. Nu tijdens het glasvezeltijdperk, zijn die storingen onbestaande. Alle toonzalen zijn binnen de 2 minuten synchroon met elkaar en met de hoofdzetel. Meer bedrijfszekerheid van data, veel snellere en betrouwbare digitale communicatie leveren een aanzienlijke reputatiemeerwaarde voor het bedrijf. De volgende stap die we met glasvezel gaan ondernemen, is vanuit de toonzalen digitaal met klanten en prospecten communiceren. “Een waardevolle investering die snel terugverdiend werd”, aldus een tevreden Donald Muylle over het glasvezelproject bij Dovy.

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!