×
×

Digitale facturen

door One magazineOplossingen01/02/2016

Digitale facturen
Uw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijk efficiënter werken? Met e-facuratie zet u de juiste stap. Elektronische facturen verkleinen de papierberg en versoepelen uw administratie. Proximus biedt zijn professionele klanten diverse mogelijkheden om hun Proximus-facturen elektronisch te ontvangen. U kiest een oplossing op maat van uw profiel, de gefactureerde diensten en uw bedrijfsprocessen.

‘Mijn groene factuur’
De meest eenvoudige oplossing voor digitale facturatie is ‘mijn groene factuur’ van Proximus. U ontvangt uw factuur via e-mail in de vorm van een pdf-bestand. U krijgt ook een melding via sms. Momenteel is ‘mijn groene factuur’ beschikbaar voor vaste en mobiele facturen. Dit wordt snel uitgebreid naar alle producten en diensten. Deze dienst is gratis.

Zoomit
Met Zoomit ontvangt u de elektronische factuur van Proximus rechtstreeks in uw toepassing voor e-banking. Indien u met diverse financiële instellingen werkt, krijgt u ze toe in uw Isabel6-omgeving. U ontvangt tevens een bericht via e-mail. Facturen en betalingen worden gearchiveerd in uw toepassing voor e-banking. Deze optie is mogelijk voor vaste en mobiele facturen. De basisdienst van Zoomit is gratis.

Basware
Via Basware biedt Proximus diverse oplossingen voor het ontvangen van uw elektronische facturen. Met Bizmail ONEway ontvangt u uw factuur als een pfd-bestand in uw Basware-portal, naast een bericht via e-mail. Maar er zijn ook integratiemogelijkheden met uw ERP- of Accounts Payable-systeem. Ook in dit geval is de basisdienst voor het ontvangen van digitale facturen via Basware gratis. De integratie in uw systemen is uiteraard betalend.

MyProximus
De MyProximus-portal biedt een aantal slimme diensten voor zelfbeheer. Via deze portal kunt u bijvoorbeeld duplicaten van uw facturen raadplegen of het huidige verbruik in afwachting van uw volgende factuur. Zo houdt u steeds uw uitgaven en uw verbruik onder controle. MyProximus vormt een mooie aanvulling op uw officiële digitale factuur.

Low-carbon society
Deze uitgebreide mogelijkheden voor e-facturatie zijn er niet toevallig gekomen. Proximus wil immers een rol spelen in de bescherming van het milieu en de evolutie naar een low-carbon society. Dit gebeurt naast e-facturatie op drie terreinen:

  • beperking van de eigen CO2-emissie (vb. groene stroom, groene datacenters …)
  • toepassing van NWoW (videoconferencing, thuiswerk …).
  • partnership met Recupel voor recyclage van gsm-toestellen en andere apparatuur.

 

Pluspunten
  • Goed voor het milieu, want beperking papierverbruik
  • Meer efficiëntie en vereenvoudiging van uw administratie
  • Overzichtelijke archivering
  • Geen nood aan omvangrijke papieren archieven

 

Meer nieuws over:

  • Elektronische factuur
  • Green IT

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons