Lezersonderzoek Perspectief magazine

Gepubliceerd op 10/10/2016 in Inspireren

Lezersonderzoek Perspectief magazine

Wilt u ook nieuwe perspectieven ontdekken om uw bedrijf nog beter te maken? U laten inspireren door artikels en ervaringen van andere ondernemers?

Ondernemersexperts Pascal Cools van Flanders DC en Denis Steisel van Netwerk Ondernemen Brussel geven hun ultieme innovatietip. Hun advies: kom buiten en luister. Heeft u al gehoord van de Huddle Room? Over deze nieuwe trend in kantoorinrichting komt u alles te weten in Perspectief. We maken u ook warm voor de mogelijkheden van het Internet of Things. Dit komt in een sneltempo binnen handbereik van elke ondernemer die wilt innoveren. Ook Peter Hinssen hamert op het belang van innovatie. Hij heeft het over ‘The Day After Tomorrow’: ideeën, concepten en technologieën die u helpen om uw bedrijf opnieuw uit te vinden. 

Wat wij bij Proximus doen is u een nieuw perspectief bieden met technologische oplossingen. Want samen met u innoveren en groeien, dat is onze ambitie. Maar ook wijzelf willen steeds beter doen. Daarom koppelen we aan deze editie van Perspectief een lezersonderzoek. 

Neem deel en geef ons uw mening op

www.custometer.be/perspectief.

Veel leesplezier! 

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief