×
×

Lezersonderzoek Perspectief magazine

door Perspective magazineInspireren10/10/2016

Lezersonderzoek Perspectief magazine
Wilt u ook nieuwe perspectieven ontdekken om uw bedrijf nog beter te maken? U laten inspireren door artikels en ervaringen van andere ondernemers?

Ondernemersexperts Pascal Cools van Flanders DC en Denis Steisel van Netwerk Ondernemen Brussel geven hun ultieme innovatietip. Hun advies: kom buiten en luister. Heeft u al gehoord van de Huddle Room? Over deze nieuwe trend in kantoorinrichting komt u alles te weten in Perspectief. We maken u ook warm voor de mogelijkheden van het Internet of Things. Dit komt in een sneltempo binnen handbereik van elke ondernemer die wilt innoveren. Ook Peter Hinssen hamert op het belang van innovatie. Hij heeft het over ‘The Day After Tomorrow’: ideeën, concepten en technologieën die u helpen om uw bedrijf opnieuw uit te vinden. 

Wat wij bij Proximus doen is u een nieuw perspectief bieden met technologische oplossingen. Want samen met u innoveren en groeien, dat is onze ambitie. Maar ook wijzelf willen steeds beter doen. Daarom koppelen we aan deze editie van Perspectief een lezersonderzoek. 

Neem deel en geef ons uw mening op

www.custometer.be/perspectief.

Veel leesplezier! 

Meer nieuws over:

  • Lezersonderzoek
  • Vernieuwen

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Eerste hulp bij groeipijnen

Perspective magazine

Eerste hulp bij groeipijnen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons