×
×

Cofinimmo investeert in verloningsalternatieven

Gepubliceerd op 22/11/2017 in Klantenverhalen

Cofinimmo investeert in verloningsalternatieven

De Belgische investeringsmaatschappij Cofinimmo is gespecialiseerd in vastgoed bestemd voor verhuring, voornamelijk zorgvastgoed en kantoren. Cofinimmo is beursgenoteerd en dat maakt het niet makkelijker voor Chief Human Resources Officer Chantal Cabuy.

“We vissen in dezelfde vijver als de andere bedrijven in de Bel20. We zoeken dezelfde hoogopgeleide, kwalitatieve profielen. Maar de meeste andere beursgenoteerde bedrijven zijn qua omvang groter, terwijl wij vergelijkbaar zijn met een kmo. We moeten daardoor erg veel aandacht besteden aan onze verloningsalternatieven, want anders staan we op het vlak van human resources machteloos tegenover de grote bedrijven uit de Bel20.”

De roep om flexibiliteit

De laatste toevoeging aan het verloningspakket kwam er begin dit jaar, in de vorm van een internetabonnement voor alle werknemers. Chantal Cabuy: “Onze medewerkers verlangen steeds meer flexibiliteit van hun werkgever. Er zijn steeds meer files, mensen zoeken evenwicht tussen werk en privé en willen hun tijd zelf optimaal kunnen organiseren.

Daarom hebben we besloten hen een dag per week van thuis uit te laten werken. En om hen daarbij te helpen, schenken we hen een uitstekende laptop en een internetabonnement. De telefoonuitrusting volgt later dit jaar. Zo bieden we hen meer flexibiliteit, en zijn wij zeker dat ze dezelfde prestaties kunnen leveren als op kantoor.”

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!