Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Cloud is het nieuwe normaal

Gepubliceerd op 17/11/2017 in Nieuws

Cloud is het nieuwe normaal

Het is duidelijk dat de cloud een essentiële ontwikkeling is in het landschap van computingopties, in die zin dat de meeste organisaties vroeg of laat zullen gebruikmaken van cloud- of ‘cloudachtige’ aanbiedingen.

Alles weten? Download whitepaper

Bij Proximus zijn we ervan overtuigd dat de voordelen van de cloud veel verder reiken dan een grotere flexibiliteit of een iets lagere TCO, maar er is een stapsgewijze langetermijnaanpak noodzakelijk om alle mogelijkheden van de cloud maximaal te benutten. Geleidelijk, doeltreffend en veilig.

Onze strategie is om een uitgebreid portfolio van cloudoplossingen voor te stellen die inspeelt op de uiteenlopende behoeften van onze klanten, en die hun volledige applicatielandschap dekt, zodat ze de juiste applicatie kunnen uitrollen op het meest geschikte cloudplatform. We hebben een hele reeks enterprise-oplossingen ontwikkeld, van traditionele housing- en hostingoplossingen – die draaien in onze eigen datacenters in België – tot netwerkgerichte, uiterst beveiligde privé- en publieke clouddiensten.

  1. Hybride cloud

    We gaan voor een hybride cloudmodel en bieden daarom niet alleen cloudoplossingen aan onsite, in de gebouwen van de klant, en vanuit de Proximus-datacenters, maar ook een combinatie van beide in een hybride model.

  2. Cloud Brokering

    Naast onze eigen oplossingen bieden we krachtige publiek cloudoplossingen met complementaire dienstverlening en beveiligde connectiviteit.

  3. Application Enablement Platforms

    Doordat de waarde van IT geleidelijk verschuift naar het applicatieniveau, focust Proximus op het aanbieden van applicaties in een Software as a Service-model, applicatiegerichte infrastructuuroplossingen en Platform as a Service-oplossingen om de snelle ontwikkeling, de werking en het beheer van nieuwe applicaties te ondersteunen. Onze benadering bestaat uit het combineren van interne productontwikkeling met oplossingen van geselecteerde partners.

Voor meer info, download onze verschillende whitepapers.

Vragen over onze cloudoplossingen?

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!