×
×

Stad Antwerpen lanceert slimme routeplanner

door ProximusProximus28/11/2016

Stad Antwerpen lanceert slimme routeplanner
Sinds eind september heeft de stad Antwerpen haar eigen routeplanner. Inwoners en pendelaars kunnen voortaan via een slimme manier naar Antwerpen, de routeplanner houdt rekening met werkzaamheden en omleidingsroutes. Het gaat om een eerste versie die in 2017 multimodaal zal worden.

Slim Naar Antwerpen

De routeplanner past perfect in het project Slim Naar Antwerpen, die de stad Antwerpen in samenwerking met partners zoals de Vlaamse overheid, De Lijn, BAM en de NMBS opzette om hinder van grote werkzaamheden zoals de Oosterweelverbinding draaglijker te maken. Bovendien moeten dergelijke projecten 10.000 wagens uit de spits houden. Via de routeplanner bereken je welk vervoersmiddel jou het snelst of het slimst door Antwerpen loodst. Bovendien wordt er steeds een actuele verkeerssituatie weergegeven, ook op de secundaire wegen. 

Ben je benieuwd hoe de routepanner werkt? 

Test het uit op de website: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl 
http://atv.be/nieuws/video-routeplanner-wijst-u-de-slimste-weg-naar-antwerpen-34916 

4411

Via zijn dochterbedrijf Be-Mobile is Proximus ook al enige tijd bezig met de uitbouw van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Zo is de onderneming marktleider in België voor betalende parkeerdiensten. Via een eenvoudige sms of de 4411-applicatie kan een bestuurder in 30 gemeenten en steden in België zijn parkeerplaats of een De Lijn m-ticket mobiel betalen. 

Kom via volgende link meer te weten over deze eenvoudige manier van mobiel parkeerbetalen https://www.4411.be 

Meer nieuws over:

  • 4411
  • Be-Mobile

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons