Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Goedkoper surfen in het buitenland

Gepubliceerd op 22/03/2015 in Oplossingen & diensten

Goedkoper surfen in het buitenland

Sinds 1 juli 2012 gelden in Europa vaste maximum standaardtarieven voor roaming. Proximus wil surfen in het buitenland nog eenvoudiger en goedkoper maken. Zo kan iedereen zonder zorgen blijven werken en communiceren. Ook beheerders kunnen het verbruik nu beter opvolgen.

Tijdens een (zaken)reis mobiel surfen is meer dan een trend. Het moet altijd en overal mogelijk zijn om snel iets op te zoeken, het werk op te volgen en te communiceren met medewerkers en klanten. Met een mobiel toestel als een smartphone, tablet of laptop hebt u uw kantoor gewoon op zak, en hoeft zelfs niemand te merken dat u het land uit bent.

Waarschuwing bij overschrijden van verbruik
Omdat de kosten hiervoor vroeger soms voor onaangename verrassingen zorgden, voorziet de nieuwe Europese regelgeving een blokkering van uw dataverkeer zodra de kosten € 50 overschrijden. U krijgt ook een waarschuwing zodra u op 80% van het maximum verbruik zit. Proximus voerde daarbij twee pakketten in waarmee u nu nog goedkoper kunt surfen in het buitenland.

Pakket voor intensieve reizigers
Voor individueel gebruik is er Travel Mobile Internet. U krijgt per maand een mobiel datavolume van 300 MB in Europa, Albanië, China, Japan, Nieuw-Zeeland, de VS en Zwitserland. Een ideale oplossing voor medewerkers die overal even productief willen zijn zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten van hun mobiele verbruik. Ook hier wordt u gewaarschuwd als uw kosten hoger worden dan € 50 of u 80% van uw maximum aan volume verbruikt hebt.

Gedeeld datavolume
De Shared Data Roaming Packs zijn bestemd voor een hele groep medewerkers. Als ICT-beheerder kunt u hierbij intekenen voor een bepaald datavolume voor een onbeperkt aantal medewerkers. Individuele activering is niet nodig. Uw medewerkers gebruiken het volume volgens het principe ‘first in, first out’. De grootte van het totale roamingvolume kan variëren van 5 tot 60 GB per maand, te kiezen op maat van uw bedrijf of van het aantal reizigers. De roamingtarieven voor deze packs gelden in alle Europese landen, Albanië, China, Japan, Nieuw-Zeeland, de VS en Zwitserland, plus Brazilië, Canada, India en Rusland. Blokkeringen en waarschuwingen over het verbruik kunnen hierbij niet individueel gemeld worden.

Pluspunten
  •  Zorgeloos mobiel werken in het buitenland
  •  Hogere productiviteit
  • Tevreden medewerkers

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!