Nieuwe perspectieven voor Mieke Neven, CEO van Burocad Printing Creativity

Gepubliceerd op 01/06/2017 in Inspireren

Nieuwe perspectieven voor Mieke Neven, CEO van Burocad Printing Creativity

Burocad viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is daarmee een pionier op het gebied van digitaal drukwerk. Met 5 vestigingen verspreid over Vlaanderen levert de Burocad groep gepersonaliseerd drukwerk, verpakkingen, displays, buitensignalisatie en interieuraankleding.

Productinnovaties

“Voor de ‘Take The Lead’-opleiding (Vlerick & De Tijd) nam ik deel aan een brainstorm ‘Making Enchanted Objects with Data’ door Tim Nagels (CMO bij Microsoft). Verfrissend eenvoudig: som 10 willekeurige gebruiksvoorwerpen op. Schrijf daarna minstens evenveel toepassingen op. Dan volgde een mix & match waarbij je tot verbluffende ideeën kwam.”

Je krijgt wat je geeft

“Ondernemen is je eigen visie omzetten in daadkracht en durf. Ikzelf besteed veel tijd aan netwerken. Samenkomen rond een thema kan enorm verrijkend zijn. Je krijgt wat mij betreft wat je geeft. Als je bereid bent om eerlijk en open te communiceren over zowel je successen als je moeilijkheden, dan zal je beloond worden met rauwe feedback en verfrissende inzichten op je meest prangende vragen.”

Start klein

“Creativiteit zit overal én in iedereen. Van een collega in de productie die een taak efficiënter uitvoert, tot ons salesteam dat creatief omgaat met een commerciële uitdaging. Een boek dat me geholpen heeft om ons creatief potentieel ten volle te ontwikkelen, is ‘Creative Confidence’ van Tom & David Kelley. Wacht niet tot een idee groot is, maar start klein en groei met vallen en opstaan.”

Wilt u zelf uw tips delen? Mail uw contactgegevens naar perspectief@proximus.com

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief