×
×

Bent u écht overal bereikbaar?

Gepubliceerd op 06/06/2018 in Nieuws

Bent u écht overal bereikbaar?

Waar gebruikt u uw gsm het vaakst? Veel kans dat het binnen is. Inderdaad: naar schatting gebeurt 80% van het mobiele gebruik binnen de muren van een gebouw.

Blijf verbonden dankzij Proximus 4G!

Ontdek 4G

In hoogtechnologische fabrieken, bijvoorbeeld, worden de productielijnen meer en meer aangestuurd door software of apps op tablets en smartphones. En daarvoor is er 4G-dekking nodig. Maar door het gebruik van staal en betere thermische isolatiematerialen voor gebouwen verzwakt het mobiele signaal. Gevolg: medewerkers zijn minder goed bereikbaar, productielijnen vallen stil … En dat leidt tot rendementsverliezen en heeft uiteindelijk ook een financiële impact.

Hoe zit het met de 4G-dekking in uw bedrijf?

Afhankelijk van de locatie en de mobiele operator hebt u een goede of minder goede 4G-dekking in het hart van uw gebouw. Het onafhankelijke bureau Commsquare test op regelmatige basis de dekking van de mobiele netwerken van de verschillende operatoren in ons land.

Over Commsquare

Commsquare, de referentie voor kwaliteitsmonitoring van mobiele netwerken, heeft tussen 19/02/2018 en 15/03/2018 testen en metingen uitgevoerd over het hele land, zowel in steden als gemeenten en onderweg op de baan. Hieronder vindt u de resultaten per regio:

Geen 4G-dekking?

Ontdek 4G

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!