Agoria in de wolken met Proximus Accelerator SpearIT

Gepubliceerd op 15/07/2020 in Inspireren

Agoria in de wolken met Proximus Accelerator SpearIT

Technologiefederatie Agoria heeft voor Proximus Accelerator SpearIT gekozen als digitale werkplek- en cloudpartner. SpearIT zal Microsoft-technologie inzetten bij Agoria, aangevuld met extra diensten als security, gebruikersanalytics en adoptie.

Proximus Accelerators

Onder de naam Proximus Accelerators zetten Proximus en zijn partners hun expertise voor de digitale transformatie in de markt. Het is een one-stop-shop waarin de juiste mensen, capaciteiten, vaardigheden en expertise worden samen gebracht. Doel van de Proximus Accelerators is om ondernemingen en organisaties te helpen groeien en innoveren in een steeds veranderende digitale economie.

Accelerator SpearIT is gespecialiseerd in IT diensten, datacenter- en cloudoplossingen, security en Internet of Things. Het bedrijf sloot een managed servicescontract af van 3 jaar met technologiefederatie Agoria.

Gebruikerservaring op de eerste plaats

Het vernieuwende aan de diensten die SpearIT bij Agoria zal implementeren zit enerzijds in de integratie van verschillende innovatieve bouwblokken uit de Microsoft cloud, en anderzijds in de Workplace-as-a-Service met focus op de eindgebruikers. Zij zullen altijd, overal en veilig een optimale dienstverlening aan hun leden kunnen bieden. De voorbije maanden is met COVID-19 gebleken dat organisaties snel en flexibel moeten kunnen inspelen op wijzigende omstandigheden.

In de Agoria Workplace-as-a-Service krijgt Agoria een uitgekiend adoptieplan opdat ze optimaal de nieuwe mogelijkheden van hun digitale werkplekken eigen maken. Daarenboven krijgen gebruikers hulp van een proactieve AI die oplossingen kan suggereren op basis van een kennisdatabase, netwerkanalyse en meldingen van andere gebruikers.

Op maat van middelgrote organisatie

Christian Dekeyser, Director Operations van Agoria: “Wij waren aangenaam verrast door het voorstel van Proximus SpearIT. Door de diensten met een kleinere organisatie aan te bieden en daarbij expertise uit de hele Proximus groep in te zetten hebben ze op maat van middelgrote organisaties als Agoria gewerkt. Een tweede sterk punt vormt de focus op de gebruikerservaring. Wij kunnen nu conform onze eigen ‘Be the change’-attitude de digitale skills van onze medewerkers naar een nog hoger niveau tillen. Ik zal letterlijk en figuurlijk in de wolken zijn.”

Wij kunnen nu conform onze eigen ‘Be the change’-attitude de digitale skills van onze medewerkers naar een nog hoger niveau tillen.

Christian Dekeyser, Director Operations van Agoria

author

Unieke sterkte van Proximus Accelerators

Bart Watteeuw, Director ICT Benelux bij Proximus: “Ik ben erg trots op deze samenwerking en dank Agoria voor hun vertrouwen in de Proximus Accelerators om hen te begeleiden in hun digitale transformatie. Proximus SpearIT en Proximus Enterprise integreren samen innovatieve oplossingen in de cloud, met AI en adoptiediensten. Dat bewijst nogmaals de unieke sterkte van ons Proximus Accelerators ecosysteem.”

Proximus SpearIT en Proximus Enterprise integreren samen innovatieve oplossingen in de cloud, met AI en adoptiediensten.

Bart Watteeuw, Director ICT Benelux bij Proximus

author

Overzicht van de werkplek- en clouddiensten bij Agoria

  • Office 365 / Microsoft 365
  • Microsoft Teams met telefonie-integratie
  • Beheren van laptops en smartphones met Microsoft Intune,
  • Werkplekmateriaal als docking stations, schermen, headsets en audio- en videoconferencingmateriaal voor de vergaderruimtes
  • End-point security
  • Predictive analytics software
  • Diensten voor betere gebruikersadoptie van de nieuwe omgeving
  • Migraties naar en serverbeheer in Azure voor de (web)applicaties

Ga voor een totaaloplossing voor je digitale werkplek.

Ontdek workplace as-a-serviceNieuw venster

Blijf voorop met de Proximus Accelerators.

Check de Proximus Accelerators

Over Agoria

Technologiefederatie Agoria telt bijna 2000 lidbedrijven en is er voor iedereen die door technologie geïnspireerd is. De dienstverlening en standpunten van Agoria gaan over Human Capital en opleiding, marktontwikkeling, regelgeving, digitalisering, slimme ecosystemen, infrastructuur, maakindustrie, klimaat, milieu en energie. Met ‘Be the change’ zet Agoria sterk in op de invloed van digitalisering op de arbeidsmarkt.

Experts

Onze experten houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT professionals.

Andere artikels van Experts