×
×

3 redenen waarom u uw werknemers beter voldoende mobiele data geeft

Gepubliceerd op 06/06/2018 in Inspireren

3 redenen waarom u uw werknemers beter voldoende mobiele data geeft

Mobiel dataverbruik neemt zienderogen toe. Tegen 2021 consumeren we, volgens Ericsson, maandelijks meer dan 18 GB per smartphone! Geconnecteerd zijn is geen optie meer - het is de norm. En als onderneming wilt u die trein natuurlijk niet missen, want er hangt veel van af. Denk maar aan productievere werknemers en tevreden klanten.

De 13 meest gestelde vragen over mobiel werken

Download onze gids

Hebt u wel genoeg mobiele data?

Doe de test

Wilt u uw klanten goed begrijpen? Dan moet u hun visie op mobiele data ook begrijpen. Consumenten willen steeds vaker onmiddellijke voldoening. Een vraag? Uw antwoord moest al onderweg zijn. Een aankoop? Enkele kliks moeten volstaan. Maar kunt u als ondernemer wel aan al die verwachtingen voldoen?

quote

Tegen 2021 consumeren we meer dan 18 GB per mobiele telefoon.

quote

Ericsson Mobility Report 2017

De toekomst van uw onderneming is mobiel

Moderne bedrijven staan nooit stil - ze zijn always on. Dat kan dankzij nieuwe digitale mogelijkheden: zo hebben uw werknemers met mobiele data altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en -apps. Op die manier bieden ze uw klanten een betere service. En die klantentevredenheid voelt u natuurlijk vroeg of laat in uw portefeuille.

Maar mobiel internet geeft niet enkel een boost aan uw klantenrelaties. Mobiele oplossingen verhogen ook de productiviteit van uw werknemers. Videoconferenties zijn bijvoorbeeld veel efficiënter dan gewone vergaderingen. En verloren momenten zoals treinritten worden met mobiel internet plots nuttig. Maar heeft u wel voldoende data om aan al die verwachtingen te voldoen?

De 3 voordelen van mobiele data

Met mobiele data stapt uw onderneming het tijdperk van mobiel werken binnen. Dit komt uw klanten en werknemers ook ten goede.

  1. Tevreden klanten: vlotter contact met uw werknemers en snellere antwoorden op hun vragen
  2. Enthousiaste werknemers: efficiënter, flexibeler, meer motivatie en betere balans tussen werk en privéleven
  3. Een ultramodern bedrijf dankzij : beschikbaarheid in realtime, mogelijkheden van het IoT binnen handbereik, extra inkomstperspectieven door nieuwe technologieën

De conclusie? Mobiele data zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Als ondernemer moet u zichzelf dus deze vraag stellen: voorziet u voldoende mobiele data voor uw werknemers?

De 13 meest gestelde vragen over mobiel werken

Download onze gids

Hebt u wel genoeg mobiele data?

Doe de test

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!