×
×

Zelfstandige multi-tasker? Deze task managers maken het verschil

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren22/07/2015

Zelfstandige multi-tasker? Deze task managers maken het verschil
Wie een zaak runt, moet kunnen multi-tasken: ideeën, taken, afspraken, bestellingen, ... Het is niet altijd even makkelijk om dat allemaal op het juiste moment af te werken. Een goede agenda helpt al, maar deze vier taakbeheerders kunnen echt het verschil maken.

OneNote

Met het gratis OneNote blijft uw organisatie op punt. De app brengt immers al uw ideeën, links, beelden en opgeslagen teksten samen op één plek. Vergelijk het gerust met een gesofisticeerde versie van het klassieke notitieboekje. Met het verschil dat deze app naadloos aansluit op uw Microsoft Office. U maakt bovendien zoveel notitieboekjes aan als u zelf wilt en moet nooit meer op zoek naar dat stukje papier waar u uw laatste geweldige idee op neerpende.

Todoist

Deze gratis lijstjesbeheerder gaat overal met u mee: op uw smartphone of tablet, maar ook op uw laptop of desktop. Synchroniseer moeiteloos uw taken op zowat elk platform. Todoist voorziet voor uw taken en afspraken een systeem van deadlines, terugkerende data, prioriteiten, projecten en kleurtjes. Voor elk wat wils dus. Met een visuele planner brengt u bovendien uw hele dag in kaart. Liever delegeren? U deelt taken en projecten eenvoudig delen met collega’s of familieleden.

Google Keep

Google Keep geeft u kleurige digitale post-its om overal op te plakken, in uw webbrowser of op uw Android-toestel. Zo houdt u uw notities, checklists, beelden, geluidsclips en teksten synchroon tussen verschillende platformen. Elk van de notities die u maakt in Google Keep kunt u voorzien van reminders, en de vrolijke kleurcodes maken het makkelijker om uw verschillende projecten uit elkaar te houden.

Wunderlist

Wie zijn taken nog het liefst in een overzichtelijke lijst zet, kan met deze mobiele to-do-lijstmanager verder. Wunderlist houdt uw lijsten synchroon op zowat elk platform. De tool is snel in gebruik en laat u zoveel lijsten aanmaken als u wilt. Elke taak kunt u bovendien van een reminder voorzien. Belangrijke taken geeft u prioriteit met een eenvoudig sterretje.

Nieuws filtering op :

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar