×
×

6 redenen waarom uw tablet uw beste vriend is bij klantenbezoeken

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren30/09/2016

6 redenen waarom uw tablet uw beste vriend is bij klantenbezoeken
Natuurlijk gebruikt u een iPad (of een andere tablet) om te surfen op het internet, om te mailen of misschien om af en toe een spelletje te spelen. Maar ook op klantenbezoek bewijst een tablet zijn nut. Wij overtuigen u met 6 goede redenen.

 1. Tablets zijn licht, compact en starten snel op. U neemt ze makkelijk mee en verliest geen tijd bij uw klanten.
 2. Tablets draaien de meest gebruikte kantoortoepassingen (Word, Excel …). U kan dezelfde programma’s gebruiken als op uw laptop. Tijdens vergaderingen snel notities nemen is erg handig, zeker als u er een toetsenbord aankoppelt. Werkt u bovendien met OneDrive for Business, dan kan u via de Cloud al uw documenten bekijken én bewerken.
 3. U kan op een dynamische en vlotte manier informatie tonen over uw producten en diensten. Denk daarbij aan alle mogelijkheden die de tablet biedt qua video en Powerpoint-presentaties. U kan ook foto’s tonen van werk dat u gedaan hebt of waar u mee bezig bent.
 4. Heeft uw klant een vraag over een lopend dossier? U kunt perfect inloggen op uw back office en kijken wat uw voorraden zijn, wat de status van een bepaalde bestelling is of wanneer een bepaald product uitgeleverd kan worden.
 5. Wat vaak vergeten wordt: een tablet valt ook perfect in te zetten als mobiele kassa. Er zijn verschillende apps verkrijgbaar waarmee u mobiel betalingen kunt ontvangen zodat bestellingen meteen afgerekend kunnen worden en u niet meer met cash geld hoeft rond te lopen. Snel én veilig!
 6. Een tablet geeft u en uw zaak een professioneel imago en het wekt vertrouwen op. U laat zien dat u de vinger aan de pols heeft en mee bent met de moderne technologie.

Meer nieuws over:

 • tablet
 • OneDrive for Business

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

 • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

 • Chat met een Bizz Expert via deze site

  Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar