×
×

4 knappe gadgets voor op kantoor

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren02/12/2015

4 knappe gadgets voor op kantoor
Smuk die saaie kantooromgeving op met enkele handige en innovatieve gadgets. Wij serveren u een intelligent plantenhulpje, een draadloze smartphone-laadschaal, een uiterst compacte beamer en een verrassende speaker.

Geen groene vingers?

Verwelkt nagenoeg elke orchidee of sanseveria op uw kantoor al na enkele weken? Dan heeft u wellicht geen groene vingers. Dankzij de Parrot Flower Power is dat voltooid verleden tijd. Stop de sensor in de bloempot en vervolgens krijgt u via uw smartphone (iPhone en Android) aanwijzingen wanneer u de plant water moet geven. De bluetooth plantensensor controleert en analyseert onder andere de lichtsterkte, de temperatuur en de vochtigheid en laat u weten waar u uw plant moet zetten en wanneer ze water of meststoffen nodig heeft.

Prijs: € 49,- incl. BTW


Draadloos oplaadgemak

Niets zo vervelend als zoeken naar de juiste oplader. Dankzij de Wireless Charger van Samsung hoeft u niet meer te zoeken. Leg uw Galaxy S6 (edge) simpelweg op de laadschaal om het apparaat op te laden. De Wireless Charger oogt bovendien erg mooi dankzij een glasachtige look en een glanzende afwerking. De gekleurde ledjes laten u in één oogwenk de status zien. Blauw betekent dat het toestel nog aan het laden is, maar zodra het licht groen kleurt, is uw toestel helemaal opgeladen. De draadloze lader is beschikbaar in zwart en wit. Ideaal op uw bureau, maar ook in de keuken of zelfs op uw nachttafeltje.

Prijs: € 50,- incl. BTW


Projecteren on the go

Echt sexy is het niet, zo’n projector in een standaard stoffen tas. De makers van de Bēm Kickstand HD hebben wél aandacht besteed aan het uiterlijk. Het resultaat is een compacte maar geavanceerde beamer met een gestroomlijnd design en een behuizing uit geborsteld aluminium. Het toestel heeft een handige standaard en een stevig handvat. Een draagtas is dus overbodig. De afstandsbediening doet dienst als lensdop wanneer u de Kickstand HD niet gebruikt. Op zoek naar technische specs? Het toestel heeft een resolutie van 1280 x 800. Aansluiten kan via HDMI en USB. Er zitten zelfs speakers in de beamer verwerkt. Geven die niet voldoende power? Dan kunt u ook een andere audiobron aansluiten via de 3,5 mm aux-uitgang.

Prijs: € 649,- incl. BTW


Kristalheldere sound

Wie hard werkt, verdient ook flink wat ontspanning. Wilt u tijdens of na het werk genieten van uw favoriete muziek in de beste kwaliteit? Dan moet u deze elegante BeoPlay A6 speaker van Bang & Olufsen eens overwegen. De unieke vorm zorgt voor een uitzonderlijke, kamervullende geluidsbeleving. Om een nummer te beluisteren, kunt u het apparaat verbinden via WiFi, AirPlay, Bluetooth of DLNA. Fysieke knoppen vindt u niet. Om een volgend nummer af te spelen of het volume aan te passen, volstaat het om op de behuizing te tikken of te swipen. Volgens de makers past de speaker door het hoogwaardige design in elk interieur, zowel op een kast als tegen de muur. Met de wollen afwerking haalt u bovendien een echte eyecatcher in huis. Bent u de kleur na een aantal maanden of jaren beu? Dan kunt u een andere cover bestellen, die is immers beschikbaar in zwart, blauw, bruin en grijs.

Prijs: € 999,- incl. BTW

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar