×
×

Welk zomerproject pakt u dit jaar aan?

door JohanLaat je inspireren06/07/2017

Welk zomerproject pakt u dit jaar aan?
Voor veel ondernemers is de zomer een periode waarin ze eindelijk even een versnelling lager kunnen schakelen. De klanten en leveranciers zijn op vakantie en dus komt er tijd vrij om aan dingen te beginnen waar u anders niet aan zou toekomen. Zoals deze bijvoorbeeld.

Facelift van uw digitaal visitekaartje

Bokst u de look van uw website helemaal zelf in elkaar? De zomer is de ideale periode om uw digitale visitekaartje (of digitaal uitstalraam) een opfrisbeurt te geven. Als uw website niet al te uitgebreid is, kan u zich daar ook perfect zelf aan wagen. Met gemakkelijke online tools als bijvoorbeeld Canva, Kanvas, Recite Photo Grid en Snappa geeft u uw site in een handomdraai een moderne look.

Check eens onder de motorkap van uw website

Is uw website nog helemaal up-to-date? Kan ze wel een snelheidsboost gebruiken? Daar kan u zelf al iets aan doen. Om te beginnen is het essentieel dat u de regels van goed websitedesign volgt. Web developer Michiel Loncke deelt ze met u.

Bij het maken van een goede site hoort ook SEO of Search Engine Optimization. Daarmee zorgt u ervoor dat uw website zoveel mogelijk bovenaan de lijst met zoekresultaten prijkt.

En, last but not least, is het natuurlijk ook belangrijk dat uw website snel inlaadt. Want wist u dat 40% van de surfers zegt dat ze wegklikken eens het inladen meer dan drie seconden duurt?

Lees een goed boek over ondernemen

Veel ondernemers willen graag meer lezen, maar vaak ontbreekt het hen aan tijd. De zomer is een ideale tijd om uw achterstand in te halen. Hoe leidt u een team? Waar haalt u goede ideeën? Wat kan beter aan uw businessmodel? Hoe kan u sociale media inschakelen voor uw bedrijf? Over ongeveer elk mogelijk onderwerp vindt u wel een goed boek.

Zet digitale marketing in voor uw bedrijf

Er valt niet meer om heen te komen: in ongeveer elk bedrijf verdienen digitale media een plaats in de marketingmix. Veel bedrijfsleiders beseffen dat ook wel, maar hebben toch nog twijfels: hoe begin je er aan? Wat zijn de do’s en don’ts?

Wij hebben alvast handige leidraden gemaakt voor het gebruik van Selfies, Whatsapp en Snapchat in uw zaak, het maken van nieuwsbrieven en het opzetten van e-mailcampagnes met Mailchimp.

Krik uw cyberveiligheid op

We hoeven het u waarschijnlijk niet meer te vertellen: cybercriminelen worden almaar driester én inventiever. Een gevaarlijke cocktail die het absoluut noodzakelijk maakt dat u de digitale beveiliging van uw webshop en uw bedrijfsmateriaal serieus neemt.

Dat hoeft u niet eens fortuinen te kosten, met enkele simpele tips zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw laptop goed beveiligd is en dat uw smartphone en tablet (hetzij een Apple-toestel met iOS, hetzij een Android-apparaat) beschermd worden tegen digitale dieven.

Verder wensen we u een geweldige vakantie en hopen we dat u wat tijd kan nemen om ervan te genieten. En vertrekt u ook naar het buitenland, vergeet dan zeker niet even te checken waar u voordelig surft, sms’t en belt!

Meer nieuws over:

  • Digital
  • Marketing
  • Beveiliging

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar