×
×

Starters: hou het gezond

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren15/06/2015

Starters: hou het gezond
Net gestart met een zaak, dan weet u vast al dat die perfecte balans tussen privé en werk niet makkelijk te vinden is. En toch is dat evenwicht belangrijk. U krijgt immers de beste ideeën én bent productiever wanneer u goed bent uitgerust. Bovendien functioneert u beter met minder stress. Wij zetten een paar tips op een rijtje om gezond te starten.
1. Delegeer

U doet veel alleen, waarschijnlijk zelfs teveel. En toch zijn er voldoende mensen die u een aantal taken uit handen kunnen nemen, van poetshulp tot telefonisch onthaal of boekhouding. Besteed die taken uit zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke dingen.

2. Plan ook de leuke dingen

Wilt u ten volle van uw vrije tijd genieten, dan moet u eerst weten wat u nodig heeft. Vindt u het rustgevend om met het hele gezin samen Jeroen Meus te zien kokkerellen? Heeft u een vaste avond waarop u met vrienden gaat bowlen? Weet wat u belangrijk vindt en wees daar ook open over met klanten of medewerkers, zodat u er effectief aan toe komt.

3. Hou het overzicht

Een van de beste middelen om stress te bestrijden, is om het overzicht te behouden. Met een taakplanner zoals Remember The Milk of een van zijn soortgenoten pent u uw verschillende taken neer en zet u er eventueel een deadline bij. Zo vergeet u niets en kunt u zich weer met een fris hoofd concentreren op uw taak.

4. Vergeet uw vrije tijd niet

De boog kan niet altijd gespannen staan. Met Bizz Switch combineert u op één toestel uw persoonlijke en professionele telefoonnummer, en kunt u één van de twee ‘uitzetten’. Zo wordt een avondje op restaurant met vrienden echt ongestoord genieten en is het alleen de babysitter die u opbelt.

5. Maak tijd voor sport

Nog zo’n geweldige manier om te ontstressen is sport. De app 7 minute workout doet net dat: je helpen om elke dag zeven minuten oefeningen te doen en zo je conditie op pijl te houden. En geef toe, met zeven minuten heeft u nog weinig excuses om er niet aan te beginnen. U bent alvast niet de enige: deze app is al meer dan twee miljoen keer gedownload.

Meer nieuws over:

  • Slimmer werken
  • Bizz Switch
  • sport
  • Het nieuwe werken

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar