×
×

7 smartphones voor onder de kerstboom

door JohanWist je dat…27/11/2017

7 smartphones voor onder de kerstboom
Geeft u dit jaar liever eens een ander kerstcadeau dan een cadeaubon of een foute trui? Wij selecteerden zeven smartphones in verschillende prijscategorieën waar iedereen blij van wordt.

De Nokia 8

Na enkele lastige jaren is Nokia helemaal terug. Deze Nokia 8 is uitgerust met een uitstekende camera met een dubbele waarmee u prima foto’s kan schieten. Hij is spatwaterdicht en voorzien van een mooie, aluminium body. 
Vanaf € 40,50 met abonnement

De Samsung Galaxy Note 8

Samsung heeft alle registers opengetrokken om van de Note 8 een klepper te maken: een gigantisch scherm, flinterdunne randen, een sublieme camera en berekrachtige processor. Goedkoop is hij niet, maar u krijgt er wel wat voor terug. 
Vanaf € 354,55 met abonnement

De Apple iPhone 8

Het design van de iPhone 8 en 8 Plus is vintage Apple, maar de nieuwe camera zet alweer bakens uit. Zelfs filmpjes maken in Ultra HD-resolutie is geen probleem voor deze jongen. Zijn chip – de A11 Bionic - kan ook probleemloos met augmented reality om. 
Vanaf € 197,52 met abonnement

De Samsung Galaxy J7 (dual sim)

Ook in de hogere middenklasse moet je Samsung niet leren hoe ze een telefoon moeten maken. Met zijn aluminium body en OLED-scherm ziet de Samsung J7 er alvast prima uit en ook de prestaties zijn niet min. Door zijn dual sim-slot kan u twee sim-kaartjes tegelijk gebruiken: handig om uw privé- en zakelijke telefoontjes netjes te scheiden. 
Vanaf € 247,93

De Huawei P10

Een straf design? Check. Een uitstekende camera? Check. Een processor die meekan met de beste? Check, check en check. Niet alleen in de V.S. en Zuid-Korea kunnen ze geweldige telefoons maken, ook de Chinezen hebben er een handje van weg en dat bewijst de Huawei P10 wel. 
Vanaf € 454,54

De LG G6

Samen met de Samsung S8 is dit de telefoon die de rage van “hoog en smal” in gang zette. Het scherm is namelijk precies dubbel zo hoog als breed en daardoor ligt de LG G6, ondanks dat hij een zeer groot scherm heeft, heel aangenaam in de hand. Voor de rest heeft hij alles aan boord wat je van een modern toptoestel mag verwachten. Zijn dubbele camera heeft zelfs een breedhoeklens, wat geen enkele andere concurrent hem nadoet. 
Vanaf € 454,54

De Sony Xperia XZ Premium 

Een opvallend design, een scherm dat HDR-compatibel is en een camera die slow motion-filmpjes van liefst 960 frames per seconde kan draaien. Met die features dingt de Sony naar de hand van de consument en wie op zoek is naar een krachtig toptoestel, moet deze Xperia XZ Premium zeker op zijn short list zetten. 
Vanaf € 619,83

De Nokia 3310

Mag het allemaal wat eenvoudiger zijn dan de modernste smartphones? Dan zit u bij Nokia goed met de nieuwe Nokia 3310, een versie van de klassieke “oer-gsm” van rond de eeuwwisseling. Zelfs het legendarische spelletje “Snake” heeft mee de overstap gemaakt en hij gaat wel 22 uur mee voor u hem weer moet opladen. Dat doet geen enkele iPhone of Samsung hem achterna.
Vanaf € 49,58

Meer nieuws over:

  • Kerstmis
  • toestellen
  • smartphone

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar