×
×

Laat u inspireren

Nieuws filtering op :

Smartphones voor kleine ondernemers: iOS, Android, of toch maar Windows?

Laat u inspirerendoor Proximus Bizz team07/07/2015

Hoe kiest u een smartphone? Naast stijl en budget is een van de belangrijkste bepalende factoren voor een mobiel toestel het besturingssysteem. Waar uw computer waarschijnlijk op Windows of Mac OSX draait, is dat bij smartphones of tablets niet altijd even eenvoudig. Een overzicht.
1. iOS

Het besturingssysteem van de iPhone, iPad en nu ook de Apple Watch. Al die toestellen synchroniseren naadloos met elkaar, en zijn intuïtief en makkelijk in gebruik. iOS heeft heel veel apps, die door Apple zelf moeten worden goedgekeurd.

2. Android

Veruit het populairste besturingssysteem voor mobiele toestellen. Belangrijkste voordeel is dan ook dat er heel veel apps voor uitkomen. Dit is dan ook het systeem dat u het beste helemaal naar uw hand kunt zetten. Dat komt meteen ook met een nadeel: Android is wat complexer in gebruik en iets gevoeliger voor beveiligingsproblemen dan de concurrenten.

3. Windows Phone

De mobiele versie van het bekende Windows-besturingssysteem, die er erg gelijkaardig uitziet. Zo synchroniseert u makkelijk tussen toestellen en hoeft u geen nieuw systeem aan te leren. Er zijn jammer genoeg minder apps dan voor iOS en Android voorhanden.

4. BlackBerry

De BlackBerry is perfect voor ondernemers die veel moeten mailen. Er zijn echter relatief weinig populaire apps voor beschikbaar en hij zal het op andere vlakken dan ook vaak moeten afleggen tegen de concurrenten.

img-Proximus Bizz team

Proximus Bizz team

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact