×
×

Smartphones voor kleine ondernemers: iOS, Android, of toch maar Windows?

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren07/07/2015

Smartphones voor kleine ondernemers: iOS, Android, of toch maar Windows?
Hoe kiest u een smartphone? Naast stijl en budget is een van de belangrijkste bepalende factoren voor een mobiel toestel het besturingssysteem. Waar uw computer waarschijnlijk op Windows of Mac OSX draait, is dat bij smartphones of tablets niet altijd even eenvoudig. Een overzicht.
1. iOS

Het besturingssysteem van de iPhone, iPad en nu ook de Apple Watch. Al die toestellen synchroniseren naadloos met elkaar, en zijn intuïtief en makkelijk in gebruik. iOS heeft heel veel apps, die door Apple zelf moeten worden goedgekeurd.

2. Android

Veruit het populairste besturingssysteem voor mobiele toestellen. Belangrijkste voordeel is dan ook dat er heel veel apps voor uitkomen. Dit is dan ook het systeem dat u het beste helemaal naar uw hand kunt zetten. Dat komt meteen ook met een nadeel: Android is wat complexer in gebruik en iets gevoeliger voor beveiligingsproblemen dan de concurrenten.

3. Windows Phone

De mobiele versie van het bekende Windows-besturingssysteem, die er erg gelijkaardig uitziet. Zo synchroniseert u makkelijk tussen toestellen en hoeft u geen nieuw systeem aan te leren. Er zijn jammer genoeg minder apps dan voor iOS en Android voorhanden.

4. BlackBerry

De BlackBerry is perfect voor ondernemers die veel moeten mailen. Er zijn echter relatief weinig populaire apps voor beschikbaar en hij zal het op andere vlakken dan ook vaak moeten afleggen tegen de concurrenten.

Meer nieuws over:

  • smartphone
  • high-tech

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar