×
×

Met je website de wereld veroveren, we zien het jou al doen

Gepubliceerd op 14/06/2019 in Tech, tips & tricks

Met je website de wereld veroveren, we zien het jou al doen

Heb je je eigen zaak? Dan wil je je voor 100% kunnen inzetten voor jouw klanten, en om je zaak te doen groeien. Daar heb je ook digitale tools voor nodig. Die moeten uiteraard perfect werken, zodat jij geen tijd verliest. Die garantie krijg je van ons. Maar daarnaast moet je ze in deze digitale economie ook op de juiste manier weten te gebruiken. Met de digitale producten, diensten en de hulp van onze Bizz experts ondersteunen we jouw business, zodat jij vooral je eigen ding kan doen.

Klaar om de wereld te veroveren met je website. Of toch op zijn minst heel Vlaanderen? Aan jou de keuze! Wij zijn er in elk geval om je een duwtje in de rug te geven. Reken op ons voor:

 1. Technische assistentie: wat er ook gebeurt, we zorgen dat je kunt verder werken én bereikbaar blijft dankzij onze Business Internet Guarantee. We beginnen eerst en vooral met een analyse om te testen of alles perfect werkt. Dit doen we voor jou:

  • Alle internet- en wifiverbindingen checken. Zo zijn ze stabiel en veilig. Configuratie van je computers, tablets en smartphones inbegrepen.
  • Het mobiele netwerk in je zaak testen, voor een zo sterk mogelijk bereik.
  • Check van je modem en decoder, en vervanging indien nodig.

  Daarnaast staan we voor je klaar met 24/7 technische assistentie. Laat je internet, tv, of vaste lijn je in de steek? Dan komen we dezelfde dag nog langs om het euvel te verhelpen.

 2. Innovatie: we houden je op de hoogte van de laatste digitale trends en suggereren proactief verbeteringen waar mogelijk.
 3. Digitale ondersteuning: we tonen je hoe je digitale tools in je voordeel kunt benutten. Doe bijvoorbeeld een beroep op een van onze 400 Bizz Experts. Zij helpen jou onder meer om de beste tariefplannen uit te zoeken, je smartphone uit te kiezen en in te stellen en de kwaliteit van je netwerk voor internet, wifi, mobiel en tv te optimaliseren.

Digitale ondersteuning nodig? Klop aan bij Proximus Business. Samen gaan we op zoek naar de digitale tools die jouw zaak mee laten groeien.

Blog topics

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar