Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Samsung Galaxy S10: wat deze smartphone zo geweldig maakt

Gepubliceerd op 21/02/2019 in Tech, tips & tricks

Samsung Galaxy S10: wat deze smartphone zo geweldig maakt

Samsung zet het jaar uitstekend in met de nieuwe Galaxy S10-reeks. Het toestel komt in drie modellen: de S10, de S10+ en de S10e. Alle drie springen ze eruit dankzij enkele knappe features: een scherm van topkwaliteit, uitstekende camera's en een batterij die langer meegaat. Bovendien zijn de toestellen krachtiger dan ooit. We overlopen de belangrijkste voordelen van de S10 voor professioneel gebruik in vijf punten.

 1. Nog meer camera's voor betere foto's

  Smartphones van Samsung staan al jaren bekend om hun geweldige camera's, en de S10 legt de lat nog hoger. De S10 en de S10+ beschikken over liefst drie camera's aan de achterkant van het toestel. Je foto's en video's zullen van een ongezien niveau zijn.

  De wide lens van 12 megapixels is de basis. Met een flexibele sluiteropening van f/1.5 tot 2.4 past de camera van je Galaxy S10 zich gemakkelijk aan de hoeveelheid licht in je omgeving aan. Daarnaast is er een telelens die tot 2x optisch zoomt. En tot slot is er de nieuwe Ulta Wide lens die een bereik heeft van 123 graden! Dit trio zorgt ervoor dat je altijd en overal de perfecte foto's zult kunnen maken.

  Aan de voorkant van de S10+ zijn twee camera's voorzien. De tweede camera beschikt over de Live Focus-technologie, waarmee je veel tijd zult besparen. Maak je foto's voor een project, dan zullen ze echt een professionele look krijgen. Maar ook in je vrije tijd zullen je selfies er nog nooit zo knap hebben uitgezien.


 2. Het beeldscherm is nog scherper

  Niet alleen dankzij de camera's zal de Samsung S10 voor een bijzondere ervaring zorgen, ook het scherm is flink verbeterd. De drie modellen beschikken over AMOLED-schermen, die qua prestaties vergelijkbaar zijn met wat je op een televisietoestel ziet: een hogere resolutie, dynamische kleuren en een haarscherp beeld. Mails lezen, foto's en filmpjes bekijken, … met dit toestel zal het aangenamer dan ooit zijn.

  De S10 en S10+ hebben het intussen bekende Samsung-scherm met Infinity O-display dat doorloopt over de randen van het toestel. Enkel de S10e behoudt nog de klassieke rand.

  En als je de exacte afmetingen wil kennen:

  • 6,4 inch voor de S10+
  • 6,1 inch voor de S10
  • 5,8 inch voor de S10e


 3. Zo krachtig als een computer

  De Samsung S10+ is een bijzonder krachtig toestel dankzij een RAM-geheugen van 12GB. Ideaal voor wie snel moet kunnen werken met z'n smartphone. Documenten open je in een handomdraai. En als je wat ontspanning zoekt, dan kan het toestel films in hoge resolutie afspelen, zonder haperingen of storingen.

  Als je fan bent van de DeX-app van Samsung, waarbij je je smartphone als een klassieke pc gebruikt, dan zal je de S10+ zeker geweldig vinden.

  Alle modellen hebben minstens 128GB geheugen. Maar het kan nog straffer, want sommige toestellen beschikken over liefst 512GB geheugen. En als je echt veel documenten op je smartphone moet opslaan, dan is er zelfs een model met 1TB geheugen. Je kan natuurlijk ook altijd een geheugenkaartje gebruiken om de opslagruimte uit te breiden. In totaal kan je tot 1,5TB opslagruimte gaan.

  Maar hoe zit het met de batterij? Zeker als je de hele dag je smartphone professioneel moet kunnen gebruiken, is de levensduur van de batterij erg belangrijk. Goed nieuws, want de drie toestellen halen gemakkelijk het einde van de dag zonder dat je ze moet opladen.

  En als je dan toch de melding van een lege batterij zou krijgen, kan je dankzij de nieuwe functie 'Wireless Powershare' je telefoon simpelweg opladen door hem tegen een ander toestel te houden.


 4. Beter beveiligd dankzij digitale vingerafdrukken

  Op je smartphone kan vertrouwelijke informatie staan, en dan wil je vermijden dat anderen er zomaar in kunnen rondneuzen. Dankzij de nieuwe, ultrasonische vingerafdrukscanner zal je het toestel op een groot deel van het scherm kunnen ontgrendelen met je vingerafdruk. Vroeger zat die sensor achteraan.

  De scanner werkt veel gedetailleerder, zodat je zeker kunt zijn dat je toestel beter beschermd is dan ooit. Bovendien zal je er geen tijd mee verliezen, want de scan gebeurt in een vingerknip en werkt in alle weersomstandigheden optimaal.


Onder de indruk? Pre-order dan nu al jouw nieuwe Galasy S10! Tot 7 maart zijn er namelijk interessante kortingen, als je je smartphone combineert met een gsm-abonnement. Op die manier haal je de Samsung Galaxy S10 voor maar 164,46 euro (btw exclusief) in huis.

Pre-order nu jouw Galaxy S10!

En als je de Galaxy S10 of S10+ voor 8 maart pre-ordert, krijg je er gratis de nieuwe Galaxy Buds ter waarde van 149 euro bovenop!

Proximus Business

  

Blog topics

 

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar