×
×

Gedaan met roaming in de EU: altijd dichtbij… van Svalbard tot Gavdos

door PhilippeWist je dat…25/05/2017

Gedaan met roaming in de EU: altijd dichtbij… van Svalbard tot Gavdos
Bent u ook zo'n gebruiker die in het buitenland steevast zijn smartphone links laat liggen omwille van de factuur achteraf? Dan hebben we heel goed nieuws, want vanaf 12 juni verdwijnen de roamingkosten binnen de Europese Unie en belt, surft en sms't u er aan dezelfde prijs als in België.

Uw bestaande nationale Proximus-tariefplan! Meer heeft u vanaf 12 juni niet meer nodig wanneer u op reis binnen de EU wil bellen of surfen. Meer nog: ook in Liechtenstein, IJsland en Noorwegen kan u vanaf dan zonder extra kosten werken.

Dus op zakenreis of vakantie snel even uw mails checken, een statusupdate doorsturen of uw collega’s laten weten dat het heel goed met u gaat daarginds… dat doet u voortaan met uw bestaande abonnement. En gaat u toch buiten uw bel- of surftegoed, dan is dat aan dezelfde prijs als in België.

Wilt u zeker zijn dat u voldoende minuten en gigabytes op zak heeft? Check dan hier welke Bizz Mobile perfect bij u past.

En wat als u buiten de EU gaat?

Trekt u wat verder, dan moet u toch even opletten, want voor bellen en surfen buiten de EU blijven de roamingkosten gewoon bestaan. Alle info over tarieven in het buitenland voor bellen en surfen buiten de EU vindt u op de Proximus web site.

Maar ook daar hebben we voordeliger oplossingen, zoals onze Daily Travel Passport.

Daarmee krijgt u een bundel van 80 MB aan mobiel internet, 20 sms'en en 20 belminuten. En dat voor maar € 4,13 per dag (excl. btw) voor 35 "topbestemmingen" als Canada en Turkije.

Bent u wat langer of vaker weg, dan kan u perfect terecht bij een van onze andere bundels. U ontdekt al onze opties hier.

Uw roamingkosten in de gaten houden?

Het blijft natuurlijk een goed idee om uw verbruik in de gaten te houden. En dat kan perfect met door onze MyProximus app op uw smartphone te installeren. Hiermee krijgt u op elk moment een compleet overzicht van uw huidige, lopende factuur. Zowel de kosten van uw privégebruik als dat van uw bedrijf houdt u hiermee in het oog. Handig om te weten wanneer u uw verbruik of dat van uw reizende medewerkers een halt moet toeroepen.

Bovendien sturen we u nog steeds een sms wanneer u bepaalde limieten overschrijdt. En indien uw mobiel internet in het buitenland de drempel van €49,59 excl. btw overschrijdt, dan wordt uw data nog steeds automatisch geblokkeerd, zoals de EU-richtlijnen het voorschrijven.

Welke landen zijn inbegrepen?

De nieuwe roamingpolicy van de EU is geldig in de 28 EU lidstaten + Noorwegen, Ijsland en Liechtenstein.

Dus vanaf 12 juni kan u zorgeloos surfen, bellen en sms’en van Svalbard (NO) tot Gavdos (GR) en van Cabo da Roca (PT) tot Virmajärvi (FI).

Meer nieuws over:

  • Roaming
  • Daily Travel Passport
  • Internationale Tarieven

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar