×
×

Laat u inspireren

Nieuws filtering op :

Vrijdag 20 november: Dag van de Ondernemer

Laat u inspirerendoor Proximus Bizz team18/11/2015

Vrijdag 20 november: Dag van de Ondernemer

Comments

Er is een Dag van de Medewerker, een Secretaressedag en een Dag van de Arbeid. Vreemd genoeg geen dag voor ondernemers. En toch zorgen meer dan 1 miljoen Belgische kmo’s voor heel wat werkgelegenheid en toegevoegde waarde aan onze samenleving. Daarom roept UNIZO, na het succes van 2014, elke derde vrijdag van november uit tot Dag van de Ondernemer.

“Het economische en maatschappelijke belang van ondernemers is onmiskenbaar. Hun ondernemerschap en verantwoordelijkheidszin vertalen zich in duizenden jobs en via hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan. Het is niet meer dan terecht dat eenmaal per jaar hun doorzetting en hun veerkracht in de schijnwerpers staan,” aldus Karel Van Eetvelt van UNIZO.

Daarom wordt elke derde vrijdag van november vanaf nu de ‘Dag van de Ondernemer.’ Een dag waarop het ondernemerschap en de ondernemers positief onder de aandacht moeten komen.

De derde vrijdag van november is niet toevallig gekozen. Elke derde week van november vindt de ‘Global Entrepreneurship Week’ plaats. Een week waarop wereldwijd campagne wordt gevoerd om ondernemerschap te promoten.

Thema van de ondernemersdag is ook dit jaar weer “Ondernemen zit in je vel”.
Vorig jaar toonden 25 bekende en minder bekende ondernemers via hun tattoo dat ondernemen echt onder hun vel kruipt. Met inspirerende, positieve en motiverende boodschappen werd het ondernemerschap volop in het zonnetje gezet.

UNIZO verwacht van deze editie zeker niet minder.
Kijk nu al op dagvandeondernemer.com voor tips en activiteiten.
En de dag zelf kunt u uw ervaring natuurlijk zelf weer delen op Twitter met de hashtag #dagvandeondernemer.

Proximus wenst alle ondernemers nu alvast een prachtige “Dag van de Ondernemer”

img-Proximus Bizz team

Proximus Bizz team

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact