×
×

Uw telefooncentrale: doe meer met deze 5 tips

door JohanWist je dat…12/05/2015

Uw telefooncentrale: doe meer met deze 5 tips
Telefoneren, oproepen doorschakelen, zelfs chatten… een moderne telefooncentrale kan het allemaal, en nog veel meer. Onze Forum 500/5000 telefooncentrale stelt u bovendien zelf samen volgens uw eigen behoeften. Zo heeft u altijd de oplossing die perfect bij uw zaak past, zeker als u deze 5 tips toepast.
1. Schakel door en mis nooit nog een oproep

Elke oproep die niet wordt aangenomen is een gemiste kans. “Het is simpel,” zo zegt taxichauffeur Eric Bluart, “als de lijn bezet is, raak ik misschien een potentiële klant kwijt. Nu ben ik gerust dat klanten altijd iemand aan de lijn krijgen.” Voor zijn taxibedrijf heeft hij een Forum 526-telefooncentrale om oproepen door te schakelen naar andere chauffeurs of om mensen in de wacht te zetten.

2. Werk beter samen

Werkt u zelf met meerdere collega’s, dan kunt u oproepen ook automatisch doorverbinden als er eentje niet op kantoor is. Met de individuele voicemail weet u bovendien altijd welke telefoons u zelf gemist hebt, en kunt u meteen reageren.

3. Communiceer via uw PC

Collega’s te pakken krijgen is niet altijd even gemakkelijk. Maar met de telefooncentrale kunt u gelukkig meer dan meer dan bellen alleen. Zo kunt u vanop uw PC makkelijk nakijken of een collega beschikbaar is en haar met een muisklik contacteren via telefoon, chat of e-mail. Ook videoconferenties zijn mogelijk.

4. Op wandel? Gebruik draadloze telefoons

Niet iedereen werkt altijd aan een bureau. Met een draadloze telefoon bent u overal in uw bedrijf bereikbaar. Integreer bovendien uw bedrijfsapplicaties en andere systemen, zoals een alarm, en u ziet meteen op het scherm van uw telefoon wat er aan de hand is.

5. Gebruik uw CRM-systeem

Koppel uw CRM-systeem aan uw telefooncentrale en u ziet meteen bij elke bellende klant al zijn gegevens. Snel en up-to-date.

Meer nieuws over:

  • vaste lijn
  • Forum
  • Telefooncentrales (PABX)
  • Slimmer werken

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar