×
×

5 redenen waarom Office 365 uw zaak helpt groeien

door JohanWist je dat…15/06/2016

5 redenen waarom Office 365 uw zaak helpt groeien
Microsoft Office 365, de ‘online’ versie van het overbekende softwarepakket bestaat al 6 jaar. En inmiddels hebben niet minder dan 60 miljoen commerciële gebruikers zich aangemeld. Elke maand, zo zegt Microsoft, komen er 50.000 nieuwe kleine ondernemingen bij als gebruiker. Met welke reden? Wij geven er u maar liefst vijf!

Microsoft Office hoeft geen introductie meer. Meer dan een miljard mensen gebruiken één of andere officiële versie van het populaire softwarepakket. Maar ook Office 365, het online broertje laat zich niet onbetuigd. Op korte tijd is het uitgegroeid tot één van de sterkhouders in het Office-portfolio. Zeker onder zelfstandigen en kleine ondernemingen wint Office 365 gestaag aan populariteit. En dat voor, ondermeer, de volgende redenen:

1.    Gebruik Office voortaan op elk toestel:

Met Office 365 is uw licentie niet meer gelinkt aan een toestel maar aan een persoon: u! Met dezelfde licentie kan u de Office 365 apps gebruiken op al 5 verschillende toestellen: uw pc, Mac, tablet en smartphone, bijvoorbeeld.

2.    Altijd en overal toegang tot al uw documenten:

Daar is die “cloud” weer. En terecht! Met OneDrive for Business (inbegrepen in Office 365) bewaart u eenvoudig al uw documenten in de cloud. En dat wil zeggen dat u er altijd, overal en vanop elk toestel aan kan. Onderweg, bij een klant, in uw zaak, … overal. Het enige wat u nodig heeft: een toestel, een mobiel netwerk en Office 365.
Niet geneigd om altijd en overal maar aan de slag te gaan? Dan dient OneDrive ook als extra beveiliging. Want geen accidentje, brand of diefstal meer die met uw documenten aan de haal kan.

3.    Echt samenwerken!

Office 365 biedt u tal van manieren om samen te werken: met collega’s, met partners, met leveranciers of klanten, … U beslist wie waartoe toegang krijgt. Zo hebben al uw gesprekspartners ook meteen toegang tot de meest recente en relevante documenten.
Of ga nog een stapje verder: u kan ook gewoon “live” samenwerken op een document met iemand die helemaal ergens anders zit. En terwijl u zo samenwerkt kan u ook via Skype overleggen.

4.    Professioneel bezig zijn

Het gebeurt minder en minder, maar ze zijn er nog: ondernemers die zich behelpen met een Hotmail- of Gmail-emailadres. Alle begrip voor, maar het komt toch net iets minder professioneel over. Zeker in deze tijden waar een domeinnaam en bijhorend emailadres spotgoedkoop zijn.
Spotgoedkoop? Gratis zelfs, want neemt u Office 365 in een Bizz Pack, dan krijgt u er een eigen domeinnaam (bvb.: www.garagesmits.be) én professioneel emailadres bij!

5.    Focus op de belangrijke dingen

Het is maar een gok, maar we vermoeden dat u liever bezig bent met uw klanten, producten en mensen dan met het beheren van servers, installeren van updates, beschermen van data, enz.
Office 365 doet dat voortaan voor u. Het is een online-pakket, dus u hoeft geen dure servers meer te kopen en onderhouden. En u beschikt altijd over de laatste nieuwe versie van Office 365, automatisch!

Bonus:

Er zijn echt wel meer dan 5 redenen te bedenken waarom Microsoft Office 365 een goeie deal is. En als u Office 365 neemt via Proximus wordt het er alleen maar beter op.

-    Support: 
Als Office 365-klant kan u 24/7 bij Proximus terecht voor alle supportvragen.

-    Netwerk:
Een online-pakket is heel mooi als u ook een goed netwerk heeft en ons netwerk is nog steeds prima!

-    Prijs:
Voor 10 (tien!!!) euro per maand per gebruiker krijgt u een Office 365 Business Premium met:

 • Microsoft Exchange Online
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Powerpoint
 • Microsoft OneNote
 • Microsoft Publisher
 • Microsoft OneDrive for Business met 1TB opslagruimte
 • Microsoft Skype for Business
 • 24/7 Proximus support
 • Een eigen, professionele domeinnaam en emailadres met 50GB opslag indien u Office 365 combineert met een Bizz Pack.

Meer weten over Microsoft Office 365? Klik hier!

Meer nieuws over:

 • Microsoft

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

 • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

 • Chat met een Bizz Expert via deze site

  Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar